Trainingsoverzicht Assetmanagement

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

NEN E-learning

Gemakkelijk en direct online!

  • Minder training- en reistijd
  • Besparing op reis-, locatie- en loonkosten
  • Gelijkmatig kennisniveau van uw medewerkers

Trainingen assetmanagement

Assets zijn alle bedrijfsmiddelen (kapitaalgoederen) die waarde hebben voor uw organisatie. Met risk-based asset management met een levenscyclusbenadering zijn assets doelmatig, duurzaam en kosteneffectief te beheren afgestemd op de behoeften van de stakeholders.


Meer informatie? Bel (015) 2 690 188Onze docenten; kennis uit eerste hand
Onze docenten zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers die vrijwel allemaal meewerken aan de ontwikkeling van normen. Zij kennen de norm én uw praktijksituatie van haver tot gort. Zodoende leert u bij NEN de toepassing van de norm uit de eerst hand.

Klanten aan het woord

"Effectief managementsysteem verbindt afdelingen"

Erik Oudenampsen, senior auditor en milieuadviseur bij PWN, was nauw betrokken bij de invulling van de NEN-bedrijfstraining ‘Doe NORMaal’ (Werken aan 1 integraal managementsysteem). Deze training behandelt de nieuwe richtlijnen ISO 9001 (bedrijfsvoering) en ISO 55001 (assetmanagement).

Omdat de normen bij NEN vandaan komen, vond ik het logisch om daar de training te volgen.

Lex Vooges Kwaliteitscoördinator, Aerocar

Meer klantervaringen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen