Trainingsoverzicht Zorg & Welzijn

NEN Trainingen

Dicht bij de bron

  • Open rooster of op maat bedrijfstrainingen
  • Actuele informatie uit de eerste hand: onze docenten
  • Klassikaal en/of online
  • Advies bij implementatie

Zorg & Welzijn trainingen

Kwaliteitsmanagement

Een goede kwaliteitsmanagement geeft aan dat uw organisatie in staat is op een consistente wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan hun eisen en aan wet- en regelgeving. Doel hierbij is het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.


Meer informatie? Bel (015) 2 690 188Trainingen

HKZ

informatiebeveiliging in de zorg

Medische laboratoria

Auditing

NEN en HKZ

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteits-verbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. HKZ kwaliteits- en veiligheidsnormen op voor ruim 30 branches in zorg en welzijn.
In 2012 is HKZ samengegaan met NEN waardoor er één loket is ontstaan voor normen op het gebied van zorg en welzijn. Wij bieden u diverse trainingen aan om u te ondersteunen bij het implementeren van HKZ-normen en certificeringsschema's.


Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere mensen die dezelfde training moeten volgen?
Een bedrijfstraining bij u op locatie is vaak al financieel aantrekkelijk vanaf zes deelnemers.
Uw specifieke wensen vormen het uitgangspunt.


Meer informatie over bedrijfstrainingen?
Tel (015) 2 690 168 of bedrijfstraining@nen.nl  • Financieel voordeel
  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • Afgestemd op uw situatie
  • Advies op maat achteraf

Klanten aan het woord

Risicogebaseerd denken - met aandacht voor mens en governance

Hans Berkien werkt als QSHE-professional (Quality Safety Health Environment) in de civiele betonbouw en certificatie-wereld. Hij ondersteunt bedrijven om aan de wensen en eisen van hun stakeholders te voldoen – onder andere op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. “Het is dus erg belangrijk voor mij om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en normen.”

"Effectief managementsysteem verbindt afdelingen"

Erik Oudenampsen, senior auditor en milieuadviseur bij PWN, was nauw betrokken bij de invulling van de NEN-bedrijfstraining ‘Doe NORMaal’ (Werken aan 1 integraal managementsysteem). Deze training behandelt de nieuwe richtlijnen ISO 9001 (bedrijfsvoering) en ISO 55001 (assetmanagement).

Tijdens de training hadden we een paar echte eyeopeners

Suzanne de Ruiter Manager Kwaliteit Arbo en Milieu Benelux, CWS Nederland

Voor mijn studie had ik ISO 26000 nodig waardoor ik eens op de website van NEN heb gekeken. Toen bleek dat NEN een MVO-training aanbiedt, was het een logische stap me bij hen in te schrijven.

Annelies Moguella Facilitair medewerker, Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Meer klantervaringen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze trainingen of adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.

(015) 2 690 188

training@nen.nl

Veelgestelde vragen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt dan bovendien 15% cursistenkorting op de norm. Wilt u van de korting gebruik maken, vult u dan in het opmerkingenveld de norm(en) in die u wenst te bestellen (papier of PDF).

Meer veelgestelde vragen