Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een selectie van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met klantenservice trainingen, telefoon (015) 2 690 188 of e-mail training@nen.nl.

Informatie over NEN Trainingen

Ben ik gecertificeerd als ik bij NEN een training heb gevolgd?
Bij deelname aan onze trainingen ontvangt u na afloop een bewijs van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u op de hoogte bent van de inhoud van de norm en hoe deze dient toegepast te worden. Na het volgen van onze trainingen bent u echter niet gecertificeerd, NEN is een onafhankelijk kenniscentrum en geen certificerende instelling.
Kan het cursusmateriaal worden aangeschaft zonder deel te nemen aan de training?
Cursusmateriaal wordt alleen verschaft indien men daadwerkelijk deelneemt aan een training en wordt niet apart verstrekt. Dit geldt niet voor normen en praktijkgidsen, deze kunt u wel los aanschaffen via de Normshop.
Is het verplicht de norm en/of praktijkgidsen te bestellen als ik aan een training ga deelnemen?
Nee, dit is niet verplicht. Indien de norm noodzakelijk is om een training te kunnen volgen is er altijd een aantal inkijkexemplaren aanwezig tijdens de training. U bent dan echter niet gegarandeerd van een eigen exemplaar. Wij adviseren u de norm aan te schaffen, mede gezien het feit dat u de norm in de toekomst nog eens zult moeten raadplegen. U krijgt bij dan bovendien 15% cursistenkorting op de Nederlands aanvaarde norm.


Inschrijven voor een training

Hoe kan ik me aanmelden?
Inschrijving kan uitsluitend schriftelijk via de website of door middel van een aanmeldingsformulier. U ontvangt voor iedere inschrijving een schriftelijke bevestiging. Drie weken voor aanvang van de training krijgt u bericht dat de training definitief doorgaat.
Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een bepaalde datum?
U kunt zich tot 1 dag voor aanvang aanmelden.
Wat zijn de annulerings- c.q. verplaatsingsvoorwaarden?
De voorwaarden zijn hier te vinden.
Gelden deze voorwaarden ook bij ziekte of andere vormen van overmacht?
Ja, alle vormen van overmacht ziet NEN als een bedrijfsrisico.


Betaling van trainingen

Welk betalingstermijn hanteert NEN Trainingen?
Circa drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u een factuur. NEN Trainingen hanteert een betalingstermijn van 8 werkdagen. Indien de betaling niet op tijd is ontvangen, bestaat de mogelijkheid dat u niet kunt deelnemen aan de bijeenkomst.

Eerder door u bekeken

NEN E-mailnieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom uw vakgebied.

• Gratis
• Actueel
• Relevant
• Opinies
• Innovaties
• Wetgeving
• Normen

• Direct abonneren »