Webinar Introductie in de Safety Culture Ladder

Eerste stap naar het meten van de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf!

Inhoud

Duur 11:00-12:00 uur
Aantal deelnemers
Voor wie Dit introductie webinar is bedoeld voor interne en externe auditoren die actief zijn op het gebied van veiligheid en adviseurs, managers en medewerkers van veiligheidsafdelingen en kennis willen maken met de Safety Culture Ladder.
Prijs € 0,00 excl. BTW

Leer in één uur de Safety Culture Ladder kennen

Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen. Ook in deze onzekere tijden met het coronavirus. Voor veel vakmensen gaat het werk nog steeds door en is kennis over het toepassen van normen zeer welkom.

Er is momenteel nog geen webinar ingepland. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de SCL? Schrijft u zich dan in voor de gratis e-mailnieuwsbrief Arbeid & Veiligheid. Inschrijven »

Safety Culture Ladder
Om het aantal ongelukken in de bouw terug te dringen wordt het veiligheidsbewustzijn als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouw. Dat hebben verschillende opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw afgesproken door het ondertekenen van de Governance Code Veiligheid in de Bouw.

Vanaf 2021 hanteren zij de zogenoemde Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) om het veiligheidsbewustzijn van organisaties die opdrachten voor hen uitvoeren meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Tijdens het webinar maakt u kennis met de basisprincipes van de Safety Culture Ladder. Tijdens dit webinar komt het volgende aanbod: - Wat is de Safety Culture Ladder? - Wat zijn de laatste ontwikkelingen? - Hoe kan ik mijzelf verder informeren over de Safety Culture Ladder?

Resultaat

Docenten

Niek Steijger

Niek Steijger

Niek Steijger, consultant Veiligheidscultuur. Ruime ervaring als projectleider van complexe veiligheidsdeskundige projecten in diverse branches, gericht op het implementeren van gedragsprogramma’s, ontwikkeling veiligheidscultuur en verbetering teamsamenwerking. Inzetbaar op elk niveau binnen een organisatie.

Johan van der Vorm

Johan van der Vorm

Johan van der Vorm is een consultant veerkracht en veiligheidscultuur. Heeft een ruime ervaring als projectleider en auditor veiligheidscultuur en managementsystemen in diverse branches. Johan zet zich in voor het versterken van bedrijfsvoering, veerkrachtige organisaties en teams.