Zoekt u een PGS training?

Leg een goede basis door te werken met PGS 15 en PGS 31


'Met de toenemende behoefte aan opslag van gevaarlijke stoffen kan ook het risico voor werknemers of de omgeving toenemen, indien onvoldoende veiligheidsmaatregelen worden getroffen'.
Voor PGS zijn twee trainingen beschikbaar.

Voor PGS zijn twee trainingen beschikbaar

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u PGS 15 of PGS 31 in uw werksituatie toepast. Er is veel aandacht voor de praktische toepassing van de voorschriften en de daaraan verbonden consequenties/valkuilen. Aan de hand van opdrachten en het bespreken van voorbeelden uit de praktijk zullen situaties realistisch en vanuit meerdere invalshoeken benaderd worden.

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten

Meer over bedrijfstrainingen

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven over onze Arbeid-, Veiligheids- en PGStrainingen? Meld u dan nu aan voor onze gratis e-mailnieuwsbrief.

Meer info en inschrijven