Bedrijfstraining

Laat uw bedrijf groeien met een bedrijfstraining en haal het maximale kennisniveau voor u en uw collega's.

NIEUW: Online leren ook voor u en uw team

Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen. Ook in deze onzekere tijden met het coronavirus. Voor veel vakmensen gaat het werk nog steeds door en is kennis over het toepassen van normen zeer welkom.

Tot 1 juni kunt u alsnog (blijven) investeren in de kennis van uw medewerkers. Een aantal klassikale trainingen bieden we nu als online training aan. Zo waarborgen we dat u en uw team alsnog vakkennis kunnen opdoen over het toepassen van normen in de praktijk. U kunt met uw team een standaard online bedrijfstraining volgen of kiezen voor een maatwerk online training. Bij een maatwerk online training kunt u specifieke cases aan de training toevoegen.

Hoe het werkt

Bij een online bedrijfstraining volgen u en uw collega’s via de computer de training. We gebruiken hiervoor een handige tool. U heeft niets anders nodig dan een computer (met camera en microfoon en een internetverbinding). Na de eerste ervaringen blijkt dat de online trainingen interactief, nuttig en leerzaam zijn. Net zoals de klassikale trainingen die u van ons gewend bent.

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Dan is een bedrijfstraining voor u interessant. Met een bedrijfstraining vertalen we de norm naar uw praktijk.

Meer dan 80 open rooster trainingen zijn in korte tijd als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten. Bij maatwerk stemmen we de inhoud af op uw organisatie.

Tevens zijn er een aantal trainingen die beschikbaar zijn als bedrijfstraining.

Informatie aanvragen

Zekerheden van een bedrijfstraining

  • Hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker de tarieven
  • Specifieke leerwensen binnen uw organisatie maken onderdeel uit van de bedrijfstraining
  • Praktijkvoorbeelden stemmen we af op uw situatie

Passend voor elk type organisatie

Elke organisatie is uniek Vandaar dat wij al onze trainingen op maat aanbieden. Altijd staan uw leerwensen en leerdoelen centraal. In een persoonlijk intakegesprek nemen we de tijd om de wensen van uw organisatie in kaart te brengen. We selecteren een geschikte docent, die in geval van maatwerk, het programma met u zal bepalen. U bepaalt waar we de bedrijfstraining uitvoeren. Dit kan bij u op kantoor of op een inspirerende buitenlocatie. Na afloop beschikken uw medewerkers over concrete handvatten voor de juiste normtoepassing.

Samen bepalen
Samen met de opleidingsadviseur bepaalt u welke type training en welke leervormen voor uw organisatie geschikt zijn. Zo is het mogelijk om klassikale trainingen te combineren met online trainingen. Als u hiervoor kiest, weet u zeker dat elke deelnemer beschikt over hetzelfde kennisniveau. Wilt u dat na afloop van de training de kennis gewaarborgd blijft? Kies dan voor een begeleidingstraject.

We kunnen vele leervarianten voor u inzetten. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, om u en uw organisatie het hoogste kennisniveau te laten behalen.

"Regels worden regelmatig aangepast, uitgediept en opgesplitst – daarom is bijscholen en opfrissen zo belangrijk. Dankzij de training ‘Ontwerp van industriële schakel- en besturingspanelen’ kunnen we onze klanten eenduidig antwoorden en problemen snel signaleren. Wij zijn hun vraagbaak.

Stefan de Jong, salesmanager bij eReM

Altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven. U ontvangt deze digitaal.
Meer info