Bedrijfstraining

Laat uw bedrijf groeien met een bedrijfstraining en haal het maximale kennisniveau voor u en uw collega's.

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Dan is een bedrijfstraining voor u interessant. Met een bedrijfstraining vertalen we de norm naar uw praktijk.

Meer dan 80 open rooster trainingen zijn in korte tijd als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten. Bij maatwerk stemmen we de inhoud af op uw organisatie.

Tevens zijn er een aantal trainingen die beschikbaar zijn als bedrijfstraining.

Informatie aanvragen

Onze aanpak

Altijd staan uw leerwensen centraal. In een persoonlijk intakegesprek nemen we de tijd om de wensen van uw organisatie in kaart te brengen. We selecteren een geschikte docent, die in geval van maatwerk, het programma met u zal bepalen. U bepaalt waar we de bedrijfstraining uitvoeren. Dit kan bij u op kantoor of op een inspirerende buitenlocatie. Na afloop beschikken uw medewerkers over concrete handvatten voor de juiste normtoepassing.

Het is ook mogelijk om klassikale trainingen te combineren met e-learning. Als u hiervoor kiest, weet u zeker dat elke deelnemer beschikt over hetzelfde kennisniveau. Wilt u dat na afloop van de training de kennis gewaarborgd blijft? Kies dan voor een begeleidingstraject.

We kunnen vele leervarianten voor u inzetten. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, om u en uw organisatie het hoogste kennisniveau te laten behalen.

"Regels worden regelmatig aangepast, uitgediept en opgesplitst – daarom is bijscholen en opfrissen zo belangrijk. Dankzij de training ‘Ontwerp van industriële schakel- en besturingspanelen’ kunnen we onze klanten eenduidig antwoorden en problemen snel signaleren. Wij zijn hun vraagbaak.

Stefan de Jong, salesmanager bij eReM

Altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven. U ontvangt deze digitaal.
Meer info