Brandveiligheidseisen volgens het Bouwbesluit 2012

Inhoud

Duur Een dag van 09.30 uur tot 17.00 uur
Aantal deelnemers Max. 20
Voor wie U heeft te maken met eisen die de bouwregelgeving stelt aan brandveiligheid. U wilt goed op de hoogte zijn van de eisen die het Bouwbesluit 2012 stelt aan gebouwontwerpen. Eventuele problemen in de uitvoering kunt u dan tijdig signaleren. Deze training is nuttig voor architecten, bouwadviesbureaus, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders, woningcorporaties en toetsende instanties zoals bouw- en woningtoezicht en brandweer.
Prijs € 580,00 excl. BTW

Na het volgen van de training weet u welke eisen de bouwregelgeving stelt aan brandveiligheid en wat de achterliggende gedachte is. U weet hoe u omgaat met wettelijke eisen en u kunt keuzes goed beargumenteren naar uw opdrachtgever of leidinggevende.

Tijdens de training werkt u aan cases, waardoor u de theorie direct in de praktijk brengt. Zo werkt u met cases rondom o.a. compartimentering, ontvluchten, constructies, installaties en materiaalgebruik.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Resultaat

  • u weet brandveiligheidseisen te vinden in bouwregelgeving (waaronder het Bouwbesluit en Gebruiksbesluit)
  • u kent de inzichten van andere partijenop het gebied van brandveiligheid
  • u kunt omgaan met brandveiligheidseisen, uitzonderingsregels en het principe van Gelijkwaardigheid

Programma

Ochtend
9.30 Welkom en voorstellen
9.40 - 12.30 Constructies
12.30 - 13.30 Lunch
Middag
13.30 - 17.00 Brandcompartimentering
Ontvluchting
Installaties
17.00 Afsluiting/evaluatie

Docenten

Arjen Keuning

Arjen Keuning

Is werkzaam als adviseur Brandveiligheid bij Peutz, hij adviseert organisaties over brandveiligheidsvoorzieningen op het gebied van ontvluchting, rook- en brandcompartimentering, beheersbaarheid van brand en rookbeheersing. Hier gaat het om bouwkundige voorzieningen en installaties. Peutz is lid van diverse NEN-normcommissies en rapporteur van diverse normen.

Beoordelingen NEN Trainingen

Datum en locaties

Inschrijven € 580,00 excl. BTW p.p.

Bedrijfstraining

Zijn er meerdere collega's die deze training willen volgen? Kies dan voor een bedrijfstraining. Alle medewerkers volgen dezelfde training en specifieke bedrijfscases kunnen toegevoegd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Prijsvoordeel vanaf 4 personen
  • Voeg eigen cases toe
  • Bepaal zelf datum & locatie

Offerte