Bouw

Hoe maakt u het meest effectieve onderhoudsplan voor een gebouw? En hoe zit het precies met regels voor brandveiligheid? Normen en richtlijnen beschrijven hoe u de kwaliteit en veiligheid van gebouwen waarborgt. Onze docenten helpen u deze toe te passen in een praktijkgerichte training.

Bekijk de agenda

NEN Bouwtrainingen

Bouwen aan je kennis, dat doe je met NEN
De bouwsector is heel breed en NEN heeft daarom ook een breed assortiment aan trainingen op het gebied van bouw. Van brandveiligheid tot aan constructieve veiligheid en van conditiemeting tot aan energieprestatie. Alles is mogelijk. Wilt u thema's combineren? Dat kan met bedrijfstrainingen.

Het Bouwbesluit verwijst naar vele normen. Hoe pas je deze normen toe in de praktijk? Met onze praktijkgerichte trainingen wordt de vertaling gemaakt naar uw bedrijfssituatie.


Unieke insteek

• Onze trainingen zijn dynamisch en hebben de juiste balans tussen theorie en praktijk en ontspanning.

• Onze trainingen komen met de betrouwbare kwaliteit van NEN.

• Onze trainingen geven u de garantie om uw vaardigheden als professional verder te verdiepen.

• De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander. Maar nog belangrijker, de docenten weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerd.

Trainingsgids voorjaar 2020

In de trainingsgids vindt u alle trainingen en voorjaarsdata.
Download de pdf (3,58 mb) of vraag de brochure als print aan.

Wilt u weten welke training het beste bij u past? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar training@nen.nl. Wij helpen u graag.

NEN Bouw leergangen

Een goede fundering voor uw bouwkennis
NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van bouw. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatie-kortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!

Leergangen op het gebied van Bouw:

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

Zijn er meerdere collega's die deze training willen volgen? Kies dan voor een bedrijfstraining. Alle medewerkers volgen dezelfde training en specifieke bedrijfscases kunnen toegevoegd worden. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie