Leergang NEN 2767: Conditiemeting gebouwen - Opdrachtgever en opdrachtnemer

Compleet vernieuwde leergang!

Voor opdrachtgevers, beleidsmakers en inkopers binnen conditiemeting van gebouwen zijn onderwerpen als beleid, strategie, meerjarenonderhoudsplanning en prestatiecontracten essentieel om kennis van te hebben. Nu is er een speciale leergang die u hier helemaal voor klaarstoomt.

Beleidsmatige en praktische insteek

Hoe ziet een meerjarenplan voor onderhoud eruit? Hoe verwerk ik de toepassing van NEN 2767 in mijn beleid? Wat ga ik uitbesteden en op welke manier? Hoe zet ik het in bij uitbesteden van onderhoud in een prestatiecontract? De leergang opdrachtgever bestaat uit meerdere modules waarmee de opdrachtgevers, beleidsmakers en inkopers optimaal worden bediend. Zo komt zowel de methodiek, de praktijktoepassing als de beleidsmatige toepassing aan bod.

  • De leergang NEN 2767 is dynamisch en heeft de juiste balans tussen theorie en praktijk en ontspanning.
  • De leergang NEN 2767 komt met de bekende betrouwbare kwaliteit van NEN.
  • Uitgelezen kans om tijd te nemen voor het verrijken van uw kennis en het opdoen van praktijkervaring

Verdieping in NEN 2767 helpt ons verder. We hebben nu ook een vollediger beeld van de risico’s die wij lopen. Dat was voor ons de grootste eye-opener van de trainingen. We kunnen nu betere keuzes maken.

Fred Jak, De Alliantie

Voor wie
Deze leergang is onder andere bestemd voor beheerders en eigenaren van vastgoed, managers of projectleiders beheer en onderhoud, facilitair managers, adviseurs en managers c.q. medewerkers van toeleveranciers (aannemers). Hij is ook geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop/aanbesteding van inspectiewerk ten behoeve van meerjarenonderhoudsplannen of prestatiecontracten onderhoud op basis van NEN 2767.

Afhankelijk van uw interesse kunt u na de basismodules kiezen voor een verdieping op onderhoudsbeleid en MJOP en/of voor een verdieping op uitbesteden onderhoud en inkopen prestatiecontracten.


Opleidingsduur
De totale opleidingsduur is circa 5 maanden (excl. examenvoorbereiding).


Direct aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de gehele leergang of voor losse modules.

Nu inschrijven

SCEV-examen
Gedurende de leergang 'NEN 2767: Conditiemeting gebouwen - Opdrachtgever en opdrachtnemer' (na module 1 en 2) én wanneer u over voldoende specifieke vakkennis beschikt, kan bij SCEV het 'Certificaat NEN 2767 Methodiek' behaald worden. Dit certificaat ontvangt u na het succesvol examen doen en hiermee kunt u zich onderscheiden in de markt. Lees meer op www.scev.nl.

Investering en korting
Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. Uw korting kan hierbij behoorlijk oplopen.

Alle genoemde prijzen zijn geldig t/m 31 december 2020. Prijzen zijn excl. btw. en SCEV-examen. Prijzen zijn incl. trainingsmateriaal,
koffie / thee en lunch.