Overzicht trainingen NEN 2767 Conditiemeting

De norm voor inspecties van gebouwen en infra


NEN 2767 conditiemeting is het inspectie-instrument voor het objectief en uniform meten van de fysieke kwaliteit van bouw- en installatiedelen van gebouwen en/of infrastructuur. Over deze norm kunt u bij NEN verschillende trainingen volgen.

Trainingen NEN 2767

In een actieve lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor NEN 2767 zijn de volgende trainingen beschikbaar:

NEN 2767 inspectie: Conditiemeting gebouwen


Bekijk het overzicht van de trainingen NEN 2767: Conditiemeting Gebouwen (pdf)

NEN 2767 inspectie: Conditiemeting infastructuur

Leergangen NEN 2767

NEN heeft verschillende leergangen (opleidingen) ontwikkeld op het gebied van NEN 2767 inspecties. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken.

Kwaliteitsgarantie bij NENBedrijfstrainingen NEN 2767

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze trainingen en leergangen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen

 

 

Altijd op de hoogte blijven van onze NEN Bouwtrainingen en Bouwnormalisatie? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Meer info