Overzicht trainingen NPR 3378 gasinstallaties

Trainingen voor de gasinstallateur die alles wil weten over de eisen voor gasleidingen en verbrandigstoestellen.


NPR 3378 is dé norm voor veilige gasinstallaties. Leer meer over de relevante eisen in praktische en laagdrempelige trainingen. De trainingen zijn nuttig voor installateurs, werkvoorbereiders en iedereen die betrokken is bij het ontwerp, de aanleg of de controle van gasinstallaties.

Trainingen NPR 3378

Trainingen NPR 3378: Gasinstallaties in de praktijk
In een actieve lesvorm leert u hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

NPR 3378 en de andere vele gasnormen geven duidelijkheid over de eisen die aan gasleidingen, toestellen en rookgasafvoeren, voor ontwerp, installatie en controle, worden gesteld. De afgelopen periode zijn veel voorschriften op dit gebied gewijzigd. Uit steekproeven blijkt dat een aantal zaken regelmatig fout gaat of onduidelijk is.

Om uw kennis op peil te houden en inzicht te krijgen in de laatste stand van zaken zijn er praktische en laagdrempelige trainingen ontwikkeld waarbij de eisen aan gasleidingen en verbrandingstoestellen centraal staan. NPR 3378, een aantal andere belangrijke gasnormen en het Bouwbesluit komen daarbij aan bod. Door diverse praktijkcases leert u de eisen kennen en weet u hoe u om moet gaan met lastige situaties. Daarnaast worden de laatste ontwikkelingen besproken zodat u weer up-to-date bent

Beide trainingen zijn opgezet vanuit praktijksituaties en worden door ervaren docenten gegeven.

Aanbod
Voor NPR 33378 zijn de volgende trainingen beschikbaar:

Combinatiekorting
Als u zich gelijktijdig voor beide trainingen inschrijft betaalt u geen € 570,-, maar slechts € 495,- (excl. btw.)

Bedrijfstrainingen NPR 3378

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze trainingen en leergangen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingenAltijd op de hoogte blijven van onze NEN Bouwtrainingen en Bouwnormalisatie? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Meer info