Trainingen NEN 2767 Conditiemeting

Meer weten over NEN 2767 conditiemeting? Bij NEN helpen we u graag verder


NEN 2767 conditiemeting is het inspectie-instrument voor het objectief en uniform meten van de fysieke kwaliteit van bouw- en installatiedelen van gebouwen en/of infrastructuur. Over deze norm kunt u bij NEN verschillende trainingen volgen voor het leren toepassen van de norm.

Trainingen NEN 2767

Leer alles over NEN 2767-methodiek, inspecties en MJOP's

In een actieve lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor NEN 2767 zijn de volgende trainingen beschikbaar:

NEN 2767 inspectie: Conditiemeting gebouwen


Bekijk het overzicht en uitleg van de trainingen NEN 2767: Conditiemeting Gebouwen (PDF)

NEN 2767 inspectie: Conditiemeting infrastructuur

Leergangen NEN 2767

Onderscheid uzelf met een professionele training of opleiding

NEN heeft verschillende trainingen en leergangen (opleidingen) ontwikkeld op het gebied van de NEN 2767-methodiek en de toepassing ervan. De trainingen bieden inzicht, kennis en vaardigheden die gericht zijn op de praktische toepassing van de norm in de praktijk. Met de leergangen wordt u via opeenvolgende modules in theorie en praktijk opgeleid te werken, zodat u er ook echt concreet mee aan de slag kan. Alle trainingen en leergangen zijn overigens ook beschikbaar als bedrijfstraining, mocht uw organisatie daar behoefte aan hebben.

Kwaliteitsgarantie bij NEN

Bedrijfstrainingen NEN 2767

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze trainingen en leergangen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen