Elektrotechniek

Een veilige werkomgeving is essentieel, zeker als u werkt met elektrotechniek. Er zijn normen en richtlijnen die precies voorschrijven hoe u risico's voorkomt. Onze trainingen helpen u de normen en richtlijnen toe te passen. Zo vergroot u uw kennis en creëert u een veilige werkomgeving voor u en uw collega's.

BEKIJK DE AGENDA

Trainingen Elektrotechniek

Een veilige werkomgeving is essentieel, zeker als u werkt met elektrotechniek. Normen en richtlijnen spelen een grote rol bij het waarborgen van veiligheid.

Kiest u voor één van onze trainingen, dan profiteert u van praktische en direct toepasbare kennis over de desbetreffende norm. In een actieve lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de normen in uw werksituatie toepast.

Bekijk hieronder het complete aanbod.

Unieke insteek

  • Onze trainingen zijn dynamisch en hebben de juiste balans tussen theorie en praktijk en ontspanning.
  • Onze trainingen komen met de betrouwbare kwaliteit van NEN.
  • Onze trainingen geven u de garantie om uw vaardigheden als professional verder te verdiepen.
  • De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander. Maar nog belangrijker, de docenten weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerd

Blended trainingen

Een blended training houdt in dat online trainingen worden gecombineerd met klassikale trainingen.
Tijdens de korte e-learnings krijgt u alle nodige achtergrondinformatie waarmee u tijdens de klassikale dagen aan de slag kunt.

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip. Nu aanvragen, morgen beginnen!

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingen

40% korting op uw NEN Elektrotechniek training

OTIB biedt bedrijven via een financiële tegemoetkoming de mogelijkheid een extra impuls te geven aan hun opleidingsbeleid. Deze tegemoetkoming geldt voor een ruime selectie van de meest gevolgde cursussen binnen de technische installatiebranche (dus ook die van NEN Training & Advies). Kijk op de OTIB website voor de spelregels.
Naar OTIB website

Altijd op de hoogte blijven over onze Elektrotechniek trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Aanmelden