Elektrotechniek

Een veilige werkomgeving is essentieel, zeker als u werkt met elektrotechniek. Er zijn normen en richtlijnen die precies voorschrijven hoe u risico's voorkomt. Onze trainingen helpen u de normen en richtlijnen toe te passen. Zo vergroot u uw kennis en creëert u een veilige werkomgeving voor u en uw collega's.

BEKIJK DE AGENDA

NEN Elektrotechniektrainingen

Hieronder een complete aanbod van onze trainingen op het gebied van elektrotechniek. Denk hierbij aan trainingen over de normen rond ontwerpen en installeren, veilig werken, inspecteren en industriële cybersecurity.

Er zijn een aantal nieuwe trainingen beschikbaar:

  • Begin 2019 is de nieuwe norm NEN 4010 gelanceerd; de toegankelijke NEN 1010. Voor toelichting op deze norm is er een nieuwe training die u helpt NEN 4010 in de praktijk toe te passen.
  • Nieuw is ook een training over NPR 9090 ‘DC-installaties voor laagspanning’. De verwachting is dat DC-installaties steeds meer gebruikt gaan worden. Met deze training weet u hoe!
  • Vergroot uw impact als IV/WV’er. Over leiderschapsvaardigheden die u helpen deze taak met resultaat te vervullen.
  • De inzet van zonnepanelen als alternatief voor fossiele brandstoffen neemt een enorme vlucht. Met de nieuwe training PV-systemen: Installatie en inspectie van zonnepanelen kunt u problemen met de werking van de zonnepanelen voorkomen.

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm.
Ze kennen de inhoud dus als geen ander. Maar nog belangrijker, de docenten weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerd.


De nieuwe gids is er!

Nieuwe trainingen en verse najaarsdata!
Download de pdf of vraag de brochure als print aan.


Wilt u weten welke training het beste bij u past? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar training@nen.nl. Wij helpen u graag.

Blended trainingen

Een blended training houdt in dat online trainingen worden gecombineerd met klassikale trainingen. Tijdens de korte online training krijgt u alle nodige achtergrondinformatie waarmee u tijdens de klassikale dagen aan de slag kunt.

Bekijk alle Blended trainingen

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip.
Nu aanvragen, morgen beginnen!

Bekijk alle online trainingen

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

Naast de bedrijfstrainingen NEN 3140: Opfris Vakbekwaam Persoon en NEN 3140: Opfris Voldoende Onderricht Persoon zijn zo goed als alle elektotechniektrainingen ook als bedrijfstraining beschikbaar. Wel zo prettig als u met meerdere collega's dezelfde training wilt volgen!

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingenAltijd op de hoogte blijven over onze Elektrotechniek trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Aanmelden