Elektrotechniek

Een veilige werkomgeving is essentieel, zeker als u werkt met elektrotechniek. Er zijn normen en richtlijnen die precies voorschrijven hoe u risico's voorkomt. Onze trainingen helpen u de normen en richtlijnen toe te passen. Zo vergroot u uw kennis en creëert u een veilige werkomgeving voor u en uw collega's.

BEKIJK DE AGENDA

NEN Elektrotechniektrainingen

Unieke insteek

  • Onze trainingen zijn dynamisch en hebben de juiste balans tussen theorie en praktijk en ontspanning.
  • Onze trainingen komen met de betrouwbare kwaliteit van NEN.
  • Onze trainingen geven u de garantie om uw vaardigheden als professional verder te verdiepen.
  • De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander. Maar nog belangrijker, de docenten weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerdBlended trainingen

Een blended training houdt in dat online trainingen worden gecombineerd met klassikale trainingen. Tijdens de korte online training krijgt u alle nodige achtergrondinformatie waarmee u tijdens de klassikale dagen aan de slag kunt.

Bekijk alle Blended trainingen

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip.
Nu aanvragen, morgen beginnen!

Bekijk alle online trainingen

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

Naast de bedrijfstrainingen NEN 3140: Opfris Vakbekwaam Persoon en NEN 3140: Opfris Voldoende Onderricht Persoon zijn zo goed als alle elektotechniektrainingen ook als bedrijfstraining beschikbaar. Wel zo prettig als u met meerdere collega's dezelfde training wilt volgen!

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingen

40% korting op uw NEN Elektrotechniek training

OTIB biedt bedrijven via een financiële tegemoetkoming de mogelijkheid een extra impuls te geven aan hun opleidingsbeleid. Deze tegemoetkoming geldt voor een ruime selectie van de meest gevolgde cursussen binnen de technische installatiebranche (dus ook die van NEN Training & Advies). Kijk op de OTIB website voor de spelregels.
Naar OTIB website

Altijd op de hoogte blijven over onze Elektrotechniek trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Aanmelden