Leergangen ontwerpen en inspecteren schakelkasten

Schakelkasten volgens NEN-EN-IEC 61439


U fabriceert of ontwerpt schakelkasten. Om de veiligheid te waarborgen, moet u de normen kennen.
En u moet weten welke eisen aan beschermende voorzieningen worden gesteld. Hoe test u de veiligheid van uw schakelkasten en hoe gaat u om met technische documentatie?

Leergang ontwerpen schakelkasten

Bij het ontwerpen van schakelkasten zijn de volgende twee blended trainingen beschikbaar:

Combinatiekorting
Als u zich aanmeldt voor deze leergang 'ontwerpen schakelkasten' kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst 100 euro korting!
U betaalt € 1.185,- in plaats van € 1.285,-.

Voor wie
Deze trainingen zijn nuttig voor installatie- en werkverantwoordelijken, installatietechnisch adviseurs, technische inkopers, bestekschrijvers, ontwerpers, paneelbouwers, assembleerders, bouwers van besturingskasten, installateurs, inspecteurs, veiligheidskundigen en arbodiensten die betrokken zijn bij risico-inventarisaties en -evaluaties.

Nu inschrijven

Voor wie
Deze trainingen zijn nuttig voor iedereen die inspecties uitvoert of opdrachten geeft voor het uitvoeren van inspecties. Bijvoorbeeld gebouweigenaren, installatie-/werkverantwoordelijken, leidinggevenden van technische diensten, installateurs, inspecteurs.

Nu inschrijven

Leergang inspecteren schakelkasten

Bij het inspecteren van schakelkasten zijn de volgende twee blended trainingen beschikbaar:

Combinatiekorting
Voor deze trainingen geldt een combinatiekorting. Als u zich voor de leergang 'inspecteren schakelkasten' inschrijft betaalt u slechts € 1.750,-.
U bespaart € 180,-.

De training 'Inspectie van elektrische installaties en de training 'Inspectie van schakelkasten' sluiten perfect op elkaar aan. U kunt deze trainingen in willekeurige volgorde volgen. Sommige onderdelen overlappen elkaar.Altijd op de hoogte blijven over onze Elektrotechniek trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.
Meer info