Overzicht NEN 3140 trainingen

De norm voor het veilig werken aan en met elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur.


Vanuit diverse wet- en regelgeving wordt verwezen naar onder andere NEN 3140. Over deze norm kunt u bij NEN verschillende trainingen volgen: klassikaal, online of een combinatie hiervan.

Klassikale trainingen NEN 3140

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de normen in uw werksituatie toepast.

Voor NEN 3140 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

E-learning NEN 3140

Met de online trainingen van NEN leert u wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. Onze e-learnings zijn ontwikkeld door bewezen experts uit de praktijk en direct toepasbaar. U heeft een jaar lang toegang tot up-to-date trainingsmateriaal, inclusief professioneel certificaat!

Voor NEN 3140 zijn de volgende e-learnings beschikbaar:

Meer over e-learning

Bedrijfstrainingen NEN 3140

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Daarnaast bieden wij een aantal NEN 3140- trainingen die enkel beschikbaar zijn als bedrijfstraining:

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven over onze Elektrotechniek trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info