Machinebouw

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers.

Bekijk onze machinebouw trainingen

NEN-Machinebouw Trainingen

Machinebouw is een complex vakgebied met veel normen en (Europese) richtlijnen waaraan voldaan moet worden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het werken met machines brengt reële gevaren met zich mee. Werkt u volgens normen en richtlijnen voor machinebouw, dan werkt u veilig. NEN-Machinebouw trainingen geven uitleg en handvatten over deze normen en richtlijnen in de praktijk.

Docenten

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers.

Vrijwel al onze docenten schrijven mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander! Maar nog belangrijker, zij weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerd.

De nieuwe gids is er!

Nieuwe trainingen en verse najaarsdata.
Download de pdf of vraag de brochure als print aan.

NEN leergangen - Van theorie tot praktijk

NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van machinebouw. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatiekortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!

Leergangen op het gebied van Machinebouw

CE-markeren en machineveiligheid

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

Zijn er meerdere collega's die deze training willen volgen? Kies dan voor een bedrijfstraining. Alle medewerkers volgen dezelfde training en specifieke bedrijfscases kunnen toegevoegd worden. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

meer informatie

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip. Nu aanvragen, morgen beginnen!

ATEX

MachineveiligheidBlijf altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven.
Meer info