Leergang CE-markering en machineveiligheid

Na afloop van deze drie modules kunt u werken met methodes om aan de Europese richtlijnen te voldoen, kent u de onderlinge verschillen, weet u hoe u een risicobeoordeling uitvoert, en kent u de procedures voor het zelf aanbrengen van de CE-markering

Direct inschrijven

De leergang CE-markering en machineveiligheid bestaat uit drie modules. Na afloop van deze drie modules kunt u werken met methodes om aan de Europese richtlijnen te voldoen, kent u de onderlinge verschillen, weet u hoe u een risicobeoordeling uitvoert, en kent u de procedures voor het zelf aanbrengen van de CE-markering.

De leergang bestaat uit 3 modules:

Module 1: Wet- en regelgeving machines (inclusief e-learning machineveiligheid)
Module 2: Risicobeoordeling machines
Module 3: Zelf CE-markeren

Nu inschrijven

Waardering Hobéon SKO-VK

Vanaf januari 2013 is aan elk van deze drie trainingen een waardering in het onderhoudssysteem AH/VK toegekend van 1 punt. Het SKO-punt staat vermeld op het certificaat van deelname dat u na afloop van de training ontvangt.

Hobéon SKO certificeert persoonlijke vakbekwaamheid conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.

Voor wie?

  • Iedereen die nog weinig tot geen kennis heeft van de wet- en regelgeving rondom machineveiligheid
  • Fabrikanten, ontwerpers, importeurs, inkopers en systeemintegrators van nieuwe en bestaande machine
  • Werkgevers die machines aan werknemers ter beschikking stellen
  • Veiligheidsdeskundigen en medewerkers van technische diensten van productiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor het veilig en betrouwbaar functioneren van machines

Combinatiekorting

Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. U kunt de drie modules in combinatie met elkaar, maar ook los van elkaar volgen. Elke combinatie is mogelijk.

Nu inschrijven

Kortingen

  • Geeft u zich gelijktijdig op voor twee van de drie modules:
    Ontvangt u € 50,- korting.
  • Geeft u zich gelijktijdig op voor alle drie van de drie modules:
    Ontvangt u € 100,- korting.Altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven. U ontvangt deze digitaal.
Meer info