Leergang CE-markering en machineveiligheid

Na afloop van deze vier modules kunt u werken met methodes om aan de Europese richtlijnen te voldoen, kent u de onderlinge verschillen, weet u hoe u een risicobeoordeling uitvoert, en kent u de procedures voor het zelf aanbrengen van de CE-markering

Direct inschrijven

De leergang CE-markering en machineveiligheid bestaat uit vier modules. Na afloop van deze vier modules kunt u werken met methodes om aan de Europese richtlijnen te voldoen, kent u de onderlinge verschillen, weet u hoe u een risicobeoordeling uitvoert, en kent u de procedures voor het zelf aanbrengen van de CE-markering. Verder kunt u gebruikershandleidingen schrijven en technische documentatie maken.

Waardering Hobéon SKO-VK

Vanaf januari 2013 is aan elk van deze vier trainingen een waardering in het onderhoudssysteem AH/VK toegekend van 1 punt. Het SKO-punt staat vermeld op het certificaat van deelname dat u na afloop van de training ontvangt.

Hobéon SKO certificeert persoonlijke vakbekwaamheid conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.

Voor wie?

 • Iedereen die nog weinig tot geen kennis heeft van de wet- en regelgeving rondom machineveiligheid
 • Fabrikanten, ontwerpers, importeurs, inkopers en systeemintegrators van nieuwe en bestaande machine
 • Werkgevers die machines aan werknemers ter beschikking stellen
 • Veiligheidsdeskundigen en medewerkers van technische diensten van productiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor het veilig en betrouwbaar functioneren van machines

Combinatiekorting

Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, dan geldt een combinatiekorting. U kunt de vier modules in combinatie met elkaar, maar ook los van elkaar volgen. Elke combinatie is mogelijk.

Nu inschrijven

 • Geeft u zich gelijktijdig op voor twee van de vier modules:
  Ontvangt u 5% korting.
 • Geeft u zich gelijktijdig op voor drie van de vier modules:
  Ontvangt u 6,5% korting.
 • Geeft u zich gelijktijdig op voor alle vier de modules:
  Ontvangt u 7,5% korting.Altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven. U ontvangt deze digitaal.
Meer info