Managementsystemen en MVO

Bij het implementeren, verbeteren en beheren van uw managemensysteem komt veel kijken. Zo heeft uw organisatie te maken met normen om te bepalen hoe efficiënt en effectief uw systemen zijn. In onze trainingen leert u hoe u de norm toepast in de praktijk.

Bekijk onze Managementsystemen & MVO trainingen

NEN Trainingen

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw praktijk en kennisniveau. Ook als die veranderen tijdens uw loopbaan. Leren - werken - groeien. Het is een continu proces.

Of u nu voor het eerst wilt kennismaken met een van de managementsystemen, direct van start wil met het invoeren of auditen ervan, of wil weten wat er verandert met de komst van een nieuwe editie van een norm, wij hebben een passende training voor u.

De basistrainingen hebben we in leergangen voor u bij elkaar gezet. Deze zijn opgebouwd langs de logische lijn: eerst opdoen van normkennis, dan de handvatten om een implementatietraject tot een goed einde te brengen en tot slot het organiseren en uitvoeren van interne audits.

Speciaal voor de QHSE-professionals bieden we intensieve 6-daagse NEN Academy Opleidingen gevolgd door 3 intervisiesessies. Met de kennis en vaardigheden die u tijdens deze opleidingen opdoet, ontwikkelt u het vereiste zelfvertrouwen om succesvol op te treden in uw veranderde rol van managementsysteemmanager of -adviseur. En kunt u meerwaarde creëren voor uw organisatie.


Bekijk onze maatregelen voor veilig leren

Wij helpen u graag.
Wilt u weten welke training het beste bij u past? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar training@nen.nl. Wij helpen u graag.

Voor de QHSE-professional

NEN biedt intensieve 6-daagse opleidingen die QHSE-professionals in staat stelt om in de organisatie het werken met de ISO-richtlijnen en -normen succesvol te transformeren naar de nieuwe werkwijze, gericht op risicodenken en het beheersen van processen.

E-learning

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip. Nu aanvragen, morgen beginnen!

NEN leergangen - Passend bij het verloop van uw implementatieproject

Wij adviseren u de trainingen in de leergang niet direct achter elkaar te volgen. Neem de tijd om de kennis die u opdoet direct in de praktijk toe te passen. Op basis van onze ervaringen, kunt u rekenen op een gemiddelde projectduur van een jaar, startend bij de beslissing een managementsysteem te implementeren en eindigend bij een al dan niet gecertificeerd, compleet en werkend managementsysteem. Natuurlijk is de specifieke duur van het project afhankelijk van uw planning.

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingen
Blijf altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven.
Meer info