Managementsystemen en MVO

Bij het implementeren, verbeteren en beheren van uw managemensysteem komt veel kijken. Zo heeft uw organisatie te maken met normen om te bepalen hoe efficiënt en effectief uw systemen zijn. In onze trainingen leert u hoe u de norm toepast in de praktijk.

Bekijk onze Managementsystemen & MVO trainingen

NEN-Trainingen

Tijdens onze trainingen leert u hoe u de norm toepast in de praktijk. De trainingen gaan over managementsystemen voor kwaliteits-, arbo- en milieumanagement en auditing tot MVO en MVI, van assetmanagement tot risico- en procesmanagement. Of de integratie van meerdere managementsystemen.

Docenten

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten werken mee aan de norm of richtlijn. Ze kennen de inhoud dus als geen ander! Maar nog belangrijker, zij weten ook als beste hoe de norm/richlijn moet worden geïnterpreteerd.

Voor de KAM-professional

Voor de ervaren (senior) KAM-professional die wil blijven groeien en meer uit zichzelf wil halen biedt NEN meerdaagse beroepsopleidingen. De docenten zijn ervaren en bevlogen professionals met ruime ervaring met het werkveld. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt kunt u direct in uw eigen werksituatie toepassen.

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip. Nu aanvragen, morgen beginnen!

NEN leergangen - Volledig en actueel overzicht van theorie tot praktijk

NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van MVO en Kwaliteits-, arbo- en milieumanagement. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatiekortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!

Bekijk leergangen:

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingen
Blijf altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven.
Meer info