Managementsystemen en MVO

Bij het implementeren, verbeteren en beheren van uw managemensysteem komt veel kijken. Zo heeft uw organisatie te maken met normen om te bepalen hoe efficiënt en effectief uw systemen zijn. In onze trainingen leert u hoe u de norm toepast in de praktijk.

Bekijk onze Managementsystemen & MVO trainingen

NEN Trainingen

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw praktijk en kennisniveau. Want u wilt meteen met de opgedane (norm)kennis aan de slag!

Voor starters zijn onze trainingen zoveel mogelijk opgebouwd langs de logische lijn: eerst opdoen van normkennis, dan de handvatten om een implementatietraject tot een goed einde te brengen en tenslotte het organiseren en uitvoeren van interne audits.

Voor meer ervaren managementsysteemmanagers bieden wij verdieping op onderwerpen als: transitie, risicomanagement en integratie van managementsystemen.

Voor professionals staat de norm niet meer centraal, maar bieden wij intensieve beroepsopleidingen die als doel hebben uw bedrijfsvoering naar een volgend niveau te brengen op de onderwerpen: risicomanagement, procesmanagement en auditmanagement.

Voor de KAM-professional

Voor de ervaren (senior) KAM-professional die wil blijven groeien en meer uit zichzelf wil halen biedt NEN meerdaagse beroepsopleidingen. De docenten zijn ervaren en bevlogen professionals met ruime ervaring met het werkveld. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt kunt u direct in uw eigen werksituatie toepassen.

Online trainingen

Leren in eigen tempo wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt. NEN e-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren, op elke plaats, op elk tijdstip. Nu aanvragen, morgen beginnen!

NEN leergangen - Volledig en actueel overzicht van theorie tot praktijk

NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van MVO en Kwaliteits-, arbo- en milieumanagement. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatiekortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingen
Blijf altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven.
Meer info