ISO 27001 & NEN 7510 helpen om aan de AVG te voldoen


Alle bedrijven die aan gegevensverwerking doen, moeten vanaf 25 mei 2018 aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming voldoen. De AVG vervangt de bestaande Europese Privacyrichtlijn. Door het toepassen van de norm NEN-EN-ISO/IEC of NEN 7510 kunt u aantoonbaar maken dat u passende maatregelen heeft getroffen om beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van persoons- of patiëntgegevens te beschermen.

Leergangen informatiebeveiliging


U overweegt serieus, of heeft al besloten, om aan de slag te gaan met informatiebeveiliging. Een belangrijke stap, waarbij u zult ervaren dat het gebruik van normen van bijvoorbeeld NEN-EN-ISO/IEC of NEN 7510 uw organisatie meer toegevoegde waarde kan bieden dan alleen op het gebied van informatiebeveiliging. Zowel NEN-EN-ISO/IEC 27001 als NEN 7510 zijn een belangrijk instrument om invulling te geven aan wet- en regelgeving als WGBO en AVG.

Voor wie

Beide leergangen zijn voor iedereen die verantwoordelijk is voor, of betrokken bij de beveiliging van bedrijfsinformatie. Bijvoorbeeld informatiebeveiligingsmanagers, -coördinatoren, auditprogramma-managers en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits op een ISMS.


Combinatiekorting

Als u zich aanmeldt voor een leergang, profiteert u van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst tot 20% korting!

Klassikale trainingen informatiebeveiliging

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor zowel ISO 27001 als NEN 7510 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen




Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info