U zoekt een ISO 19011-audit training?

Audits zijn een belangrijk instrument om het functioneren van organisaties te beoordelen. Ze vormen een onmisbaar onderdeel van managementsystemen. Audits zijn een belangrijke bron van informatie voor de directie om te beoordelen of doelstellingen worden gerealiseerd en op welke wijze de prestaties kunnen worden verbeterd.


ISO 19011 is dé richtlijn met handvatten voor het organiseren en uitvoeren van interne audits. Aandacht voor de competenties van uw auditteam, het inhoudelijk aansluiten op de relevante risico’s voor uw organisatie verhogen de toegevoegde waarde ervan. NEN biedt verschillende ISO 19011-audit trainingen binnen diverse vakgebieden.

Klassikale trainingen ISO 19011

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor ISO 19011 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

Integraal en risicogebaseerd auditen

Organisaties stellen steeds vaker de vraag of ze wel met de juiste dingen bezig zijn en de dingen juist doen. Hoe kunnen we als auditor hierin meer betekenen voor de organisatie, ook als we over minder middelen beschikken? Hoe sluiten we aan op de ontwikkelingen in de markt en de actuele uitdagingen van de organisatie en hoe creëren we daarin een meerwaarde?

De 6-daagse opleiding 'Integraal en risicogebaseerd auditen' geeft een verdieping op bestaande audittrainingen en biedt een integrale benadering voor het uitvoeren van (gecombineerde) audits met de focus op het beheersen van kansen & risico’s van de (klant)organisatie.

Meer NEN Academy opleidingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info