U zoekt een ISO 22000 training?

Als we eten of drinken kopen, dan wil de consument erop kunnen vertrouwen dat dit veilig te consumeren is. Of het nu een product is dat direct van het land komt of een eindproduct is dat bestaat uit tientallen ingrediƫnten, de voedselveiligheid moet voorop staan.


Alle partijen in de voedselketen van bewerkers tot fabrikanten en eindverkopers moeten veilig voedsel leveren. Een managementsysteem volgens ISO 22000 draagt hieraan bij.

Volg een ISO 22000 training

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u ISO 22000 in uw werksituatie toepast.

De volgende ISO 22000 trainingen zijn beschikbaar:

Bedrijfstrainingen ISO 22000

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Wilt u meerdere managementsystemen integreren binnen uw organisatie (bijv. ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001 en/of ISO 27001), dan biedt NEN de volgende bedrijfstraining:

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info