U zoekt een ISO 27001 Training?


ISO 27001 en ISO 27002 specificeren eisen, geven richtlijnen en principes voor het het initiëren, het implementeren, het onderhouden en het verbeteren van informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Leergang Informatiebeveiliging

Bij het implementeren van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem volgens ISO 27001 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem.

De leergang Informatiebeveiliging bestaat uit 3 modules en helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie. U ontvangt meer dan 20% korting.

Direct naar: Leergang Informatiebeveiliging en profiteer van de korting.

Klassikale trainingen ISO 27001

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor ISO 27001 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Wilt u meerdere managementsystemen integreren binnen uw organisatie (bijv. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001 en/of ISO 27001), dan biedt NEN de volgende bedrijfstraining:

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info