U zoekt een Risicomanagement Training?

De kredietcrisis heeft geleerd hoe belangrijk het is voor organisaties om inzicht te hebben in alle denkbare risico’s die zij lopen. ISO 31000 is de eerste internationale norm die een gemeenschappelijk begrippenkader en generiek raamwerk biedt voor het integraal managen van allerlei typen risico’s.


ISO 31000 vormt het gemeenschappelijk raamwerk voor het beheersen en reduceren van de risico’s van uw organisatie. Daarnaast ondersteunt het de integratie met verschillende (ISO) risicomodellen.

Klassikale trainingen ISO 31000

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.
Voor ISO 31000 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

Gerelateerde trainingen:

Beroepsopleiding Risicogebaseerd denken

Tijdens de zesdaagse 'Beroepsopleiding Risicogebaseerd werken' doet u brede en diepgaande kennis op over risicogebaseerd denken en werken vanuit de nieuwe ISO’s met risicomanagementconcepten en -instrumenten. Ook ontwikkelt u de benodigde persoonlijke competenties, vaardigheden én inzicht in de rol van de organisatiestructuur en -cultuur bij risicogebaseerd werken.

Meer beroepsopleidingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info