U zoekt een ISO 55001 training (assetmanagement)?

Assets zijn alle bedrijfsmiddelen (kapitaalgoederen) die waarde hebben voor uw organisatie. Met risk-based asset management met een levenscyclusbenadering zijn assets doelmatig, duurzaam en kosteneffectief te beheren afgestemd op de behoeften van de stakeholders.


De ISO 55000-serie voor assetmanagement geeft eigenaren van kapitaalgoederen een instrument in handen om hun ‘assets’ op een doelmatige, duurzame en kosteneffectieve wijze te beheren, afgestemd op de strategische doelen van de organisatie en de behoeften van de stakeholders.

Trainingen ISO 55000

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de normen in uw werksituatie toepast.

Voor ISO 55000 Assetmanagement zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

E-learning ISO 55000

Met de online trainingen van NEN leert u wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. Onze e-learnings zijn ontwikkeld door bewezen experts uit de praktijk en direct toepasbaar. U heeft een jaar lang toegang tot up-to-date trainingsmateriaal, inclusief professioneel certificaat!
Voor ISO 55000 is volgende e-learning beschikbaar:

Meer over e-learning

Bedrijfstrainingen

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Wilt u meerdere managementsystemen integreren binnen uw organisatie (bijv. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001 en/of ISO 27001), dan biedt NEN de volgende bedrijfstraining:

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info