Leergang Informatiebeveiliging

Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 27001 naar uw organisatie. Als u zich gelijktijd opgeeft voor meerdere trainingen, geldt een combinatiekorting.

Leergang informatiebeveiliging

U overweegt serieus, of heeft al besloten, om NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 in te voeren. Een belangrijke stap, waarbij u zult ervaren dat ISO 27001 uw organisatie meer toegevoegde waarde kan bieden dan alleen op het gebied van informatiebeveiliging. ISO 27001 is een belangrijk instrument om invulling te geven aan wet- en regelgeving en AVG.

Bij het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging volgens ISO 27001 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 27001 naar uw organisatie.

In de eerste module krijgt u in korte tijd een totaaloverzicht van alle eisen uit ISO 27001. In de tweede module leert u in twee dagen alles wat u moet weten om een efficiënt informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) op te zetten en in te voeren.

In de laatste module leert u hoe u invulling geeft aan de eisen op het gebied van de interne audit die gesteld worden vanuit ISO 27001. U kunt makkelijker de juiste keuzes maken bij het maken bij het vertalen van deze eisen naar een intern audit programma voor informatiebeveiliging en auditplannen.


Voor wie

Deze leergang is nuttig voor iedereen die verantwoordelijk is voor, of betrokken bij de beveiliging van bedrijfsinformatie. Bijvoorbeeld informatiebeveiligingsmanagers, -coördinatoren, auditprogramma-managers en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits op een ISMS.

Investering en korting

Door aan deze leergang deel te nemen bespaart u maar liefst € 445,-. U betaalt € 1.700,- in plaats van € 2.145,- (meer dan 20% korting).

Nu inschrijven