Leergang Kwaliteitsmanagement

Deze leergang helpt u om keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie. U leert hoe u een risicogericht(er) kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten of herinrichten.

Direct inschrijven

Leergang kwaliteitsmanagement

Bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het (risk based) auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie.

U leert hoe u een risicogericht(er) kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten of herinrichten en hoe u uw collega’s en management hiervoor kunt enthousiasmeren.

De laatste module in deze leergang geeft u alle handvatten om uw rol als interne auditor optimaal te vervullen. Daarnaast bent u een betrouwbare partner voor het management: iemand die bevindingen helder overbrengt en aangeeft wat deze betekenen voor de organisatie.

Voor wie

Deze leergang is nuttig voor kwaliteitsmanagers, -coördinatoren en -medewerkers die zich bezig (gaan) houden met het opzetten en invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem en die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken bij het uitvoeren van interne audits.

Investering en korting

Door aan deze leergang deel te nemen bespaart u maar liefst € 550,-. U betaalt € 2.000,- in plaats van € 2.550,- (meer dan 20% korting).

Nu inschrijven