Trainingen Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

Dé norm voor kwaliteitsmanagement, ISO 9001, geeft uw klanten de waarborg dat uw organisatie in staat is op een consistente wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan hun eisen en aan wet- en regelgeving.


ISO 9001 biedt KAM-managers kansen en uitdagingen om hun rol te pakken als verbindende schakel tussen strategie en operatie.

Leergang Kwaliteitsmanagement

Bij het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem.

De leergang Kwaliteitsmanagement bestaat uit 3 modules en helpt u keuzes te maken bij het vertalen van ISO 9001 naar uw organisatie. U ontvangt meer dan 20% korting.

Direct naar: Leergang Kwaliteitsmanagement en profiteer van de korting.

Klassikale trainingen ISO 9001

In een actieve klassikale lesvorm leert u, zowel van de docent als in interactie met uw vakgenoten, hoe u de norm in uw werksituatie toepast.

Voor ISO 9001 zijn de volgende klassikale trainingen beschikbaar:

E-learning ISO 9001

Met de online trainingen van NEN leert u wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. Onze e-learnings zijn ontwikkeld door bewezen experts uit de praktijk en direct toepasbaar. U heeft een jaar lang toegang tot up-to-date trainingsmateriaal, inclusief professioneel certificaat!
Voor ISO 9001 is volgende e-learning beschikbaar:

Meer over e-learning

Bedrijfstrainingen ISO 9001

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Wilt u meerdere managementsystemen integreren binnen uw organisatie (bijv. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001/ISO 45001 en/of ISO 27001), dan biedt NEN de volgende bedrijfstraining:

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven van onze trainingen Managementsystemen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info