NEN Academy

Blijf groeien.NEN Academy is de plek waar u zich kunt ontwikkelen als professional. U krijgt ondersteuning bij uw persoonlijke groei, zodat u effectiever en succesvoller wordt. Weerbaarder, vol zelfvertrouwen. Met meer impact. NEN Academy biedt een structureel programma van activiteiten die aansluiten op de actualiteit en uw specifieke kennisbehoefte. Volg onze opleidingen, ontmoet topexperts en vakgenoten, laat u bijpraten over de ontwikkelingen en uitdagingen binnen uw vakgebied en krijg tips & handvatten. NEN Academy zorgt ervoor dat u de professional wordt die u wilt en kunt zijn.

QHSE-professionals

U adviseert over de verbinding tussen strategie en operatie, over de rol die procesoptimalisatie hierbij speelt en over de inbedding van nieuwe aspecten in uw bedrijfsvoering gerelateerd aan vraagstukken op het gebied van Governance, Risk en Compliance. Deze uitdagingen vragen niet alleen van de organisatie, maar ook van u nieuwe vaardigheden en competenties. Wat zet u in om te bereiken wat u wilt bereiken?

Onze NEN Academy opleidingen voor QHSE-professionals zijn speciaal ontwikkeld om u te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. Om u te leren effectiever en succesvoller te zijn.

NEN Academy leidt op tot QHSE-manager van de toekomst.

  • Volg uw persoonlijke leerpad

  • Jaar lang advies & coaching van experts

  • Leren en werken

  • Groei in uw werk

Onze aanpak

Persoonlijke doelen als uitgangspunt

Uw docent en begeleider bespreekt vooraf waar u effectiever zou willen zijn. Uw persoonlijke leerpad loopt als een rode draad door de opleiding.

Klassikale dagen

Elke NEN Academy opleiding bestaat uit 7½ contactdag. Gedurende de opleiding gaat u al direct aan de slag met een voor u bruikbare aanpak.

Feedback & coaching

Onze docenten zijn experts op uw vakgebied en deskundige coaches die u begeleiden op uw inhoudelijke en persoonlijke leerpad.
Intervisie

Alle soorten dilemma’s of hulpvragen die u ervaart in uw werk kunnen
tijdens deze intervisiesessies worden ingebracht. Zo komt u telkens verder.

Professional series

Regelmatig organiseren wij sessies met topexperts over de jongste ontwikkelingen in uw vakgebied. Laat u inspireren en uitdagen om op een andere manier te kijken en te handelen.

Kies uw opleiding

Er zijn drie opleidingen beschikbaar:

NEN Academy NEN Academy NEN Academy

Resultaat

  • een persoonlijk en op uw organisatie gericht plan van aanpak;
  • handvatten om uw organisatie te adviseren en te begeleiden bij veranderen en verbeteren
  • inzicht in uw eigen ontwikkelingstraject én een persoonlijk plan;
  • waardevolle kennis en inzichten van topdeskundigen;
  • een bruikbaar en stevig netwerk;
  • gegroeid als professional, weerbaarder, vol zelfvertrouwen, effectiever, u maakt meer impact.


Professional series

Met de NEN Academy opleidingen ondersteunen wij u bij uw persoonlijke groei , zodat u effectiever en succesvoller wordt. Weerbaarder, vol zelfvertrouwen. Met meer impact. En dat doen we óók door u te introduceren bij inspirerende mensen die er toe doen. Bij experts die u handvatten geven om écht verder te komen, bij thought leaders die u uitdagen om op een andere manier te kijken en te handelen. Zo wordt u de professional die u wilt en kunt worden.

Regelmatig organiseren wij interessante sessies voor QHSE-professionals over de jongste ontwikkelingen in het vakgebied. Over onderwerpen die u bezighouden, onderwerpen waarop u zich persoonlijk wilt ontwikkelen. U ontmoet daar topexperts en vakgenoten.

Weer een stap verder!

2 oktober 2019 - Intervisie voor QHSE-professionals

Alle soorten dilemma’s of hulpvragen die u ervaart in uw rol als kwaliteitsmanager of auditor kunnen tijdens deze intervisiesessies worden ingebracht. Gedurende een jaar wordt er een reeks van 4 sessies gepland, zodat u telkens verder komt. Meer informatie ››
Begeleider: Edwin Martherus • € 580,- (4 sessies van 3 uur, binnen 1 jaar.)