INK/EFQM Certified Assessor Transformation

Inhoud

Duur Dag 1 van 09.00 tot 20.00 uur (gevolgd door diner), dag 2 van 09.00 tot 17.00 uur
Aantal deelnemers Max. 15
Voor wie Voor INK/EFQM-assessors die vanaf 2016 zijn opgeleid of die praktijkervaring hebben in officiële INK/EFQM-assessments. Met deze transformation training behoudt u uw INK/EFQM-assessor kwalificatie.
Prijs € 1350,00 (incl. overnachting) excl. BTW
In samenwerking met

Webinar 'INK/EFQM Certified Assessor Transformation' op 4 juni


Bent u in de afgelopen drie jaar opgeleid als INK/EFQM-assessor, of heeft in het verleden deel uitgemaakt van een INK/EFQM-assessorteam?
Dan bieden wij speciaal voor u op 4 juni van 9.00 - 11.00 uur een webinar waarin we u o.m. bijpraten over de vernieuwingen in het EFQM-model en in de assessment-aanpak van EFQM en INK. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit twee uur durende webinar wordt verzorgd door Ruud Stassen, die betrokken is geweest bij de totstandkoming van het nieuwe EFQM-model.
Aanmelden: Ja, ik ben INK/EFQM-assessor en wil me inschrijven voor het webinar op 4 juni >>

De training 'EFQM Certified Assessor Transformation' leert u het doel, de visie en de belangrijkste concepten achter het nieuwe EFQM-model. U wordt vertrouwd gemaakt met de wijzigingen, RADAR, de rol van assessors en de EFQM-assessments. U krijgt gelegenheid om te oefenen met het nieuwe digitale platform voor het uitvoeren van assessments (Assess Base). INK verzorgt deze training op basis van een licentie van de European Foundation for Quality Management (EFQM). Alleen assessments die door EFQM-erkende assessors zijn uitgevoerd kunnen leiden tot erkenning van een organisatie op Europees niveau (Recognized for Excellence).

Voorkennis

Deze training is bedoeld voor INK/EFQM-assessors die vanaf 2016 zijn opgeleid, of die praktijkervaring hebben in officiële INK/EFQM-assessments. Met deze transformation training behoudt u uw INK/EFQM-assssor kwalificatie.

Assessors die langer geleden zijn opgeleid en/of geen praktijkervaring hebben opgebouwd dienen voor het behoud van hun kwalificatie de volledige assessortraining te volgen.

HBO/Academisch werk- en denkniveau is vereist.

Resultaat

  • U bent in staat het INK/EFQM-model 2020 als kader voor een bedrijfskundige analyse te benutten;
  • U verwerft deze kennis door het analyseren van een trainingscase
  • U heeft het vermogen een organisatie consequent te beoordelen met behulp van het vernieuwde INK/EFQM-model
  • U bent in staat uw organisatie voor te bereiden op een EFQM-assessment volgens de nieuwe eisen
  • Met deelname aan de training verwerven deelnemers voor een periode van drie jaar de kwalificatie van EFQM/INK-assessor

Programma

Voorbereiding (ca. 2 uur)
Korte analyse van trainingscase
Leren werken met de Assess Base (digitaal tool)
DAG 1
Introductie
Assessor als change agent
Het nieuwe EFQM-model
Voorbereiding: analyseren van een trainingscase
DAG 2
Review dag 1
RADAR en scoren
Het nieuwe feedback rapport
Erkenningen andere ontwikkelingen bij EFQM en INK
Persoonlijk ontwikkelplan

Docenten

Ruud Stassen

Ruud Stassen

Ruud Stassen is Counsel van het INK en vertegenwoordigt Nederland bij de European Foundation for Quality Management. In deze rol draagt hij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van EFQM/INK-assessments en voor de doorontwikkeling van de INK-filosofie en assessmentmethodiek. Daarnaast wordt hij ingezet om samen met collega’s gevraagd om organisaties te assessen in extreem ingewikkelde (bestuurlijke) situaties. Hij is tevens mede-oprichter van de Stichting Service Excellence. Ruud heeft een achtergrond als jurist, bedrijfskundige en verandermanager. Hij werkte voordat hij naar het INK overstapte dertien jaar bij Hoogovens (thans Tata Steel), onder andere als Secretaris van de Raad van bestuur en Raad van commissarissen en als verantwoordelijke voor de distributie van Staal in Europa. Hij begon zijn loopbaan als jurist arbeidsrecht en cao-beleidszaken bij het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO).

Datum en locaties

Inschrijven € 1350,00 (incl. overnachting) excl. BTW p.p.

Is dit de juiste training voor u of zoekt u een andere training INK?