NEN Bedrijfstrainingen

Groeien met normen? Dat doen we samen!
Vraag offerte aan

Per 2 juni weer fysieke bedrijfstraining mogelijk

Normen zijn overal. Ook uw organisatie heeft er waarschijnlijk mee te maken. Als u normen op de juiste manier toepast, levert u dat groei en kwaliteit op. U geeft niet alleen een boost aan uw eigen kennis en vaardigheden, maar helpt ook uw bedrijf als geheel vooruit.

Wilt u de kennis en vaardigheden van u en uw team opfrissen en/of verdiepen? Dat kan! Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om bedrijfstrainingen bij u op locatie te verzorgen. Onze docenten komen graag bij u langs om u en uw team bruikbare aanknopingspunten te geven voor het werken met normen. Uiteraard volgens van de richtlijnen van het RIVM.

Meer dan 80 open rooster trainingen kunnen wij bij u op locatie verzorgen. Veel van onze klassikale trainingen kunt u ook nog online volgen met uw collega's.

Bekijk onze maatregelen voor veilig leren

Waarom groeien met NEN

NEN biedt u toegang tot leeroplossingen, hoe en wanneer u dat wilt. Zo kunt u zich in elke fase van uw loopbaan bij ons verder ontwikkelen op het gebied van normen en hun toepassing. Met NEN Bedrijfstrainingen combineert u persoonlijke groei met effectieve toepassing van normen.

U leert bij ons alles over de theorie en praktijk van een norm. Maar onze docenten verliezen ook de soft skills niet uit het oog. Want steeds meer normen vragen tijdens de toepassing vaardigheden op het gebied van overtuigen, presenteren, houding en gedrag.

De juiste keuze
Samen met de opleidingsadviseur bepaalt u welk type training en welke leervormen voor uw organisatie geschikt zijn. Zo behalen we samen het maximale kennisniveau voor u en uw onderneming.


Informatie aanvragen

Maatwerk

Elke organisatie is uniek vandaar dat we onze trainingen ook als maatwerk aanbieden. Uw leerwensen en -doelen staan daarbij centraal. In een persoonlijk intakegesprek nemen we de tijd om de wensen van uw organisatie in kaart te brengen. We selecteren een geschikte docent die het programma met u zal bepalen. U bepaalt waar we de bedrijfstraining uitvoeren: bij u op kantoor of op een inspirerende buitenlocatie. Na afloop van de training beschikken u en uw collega’s over concrete handvatten voor de juiste normtoepassing.

Expert als docent
NEN onderscheidt zich van andere commerciële opleiders door het combineren van het toepassen van normen met persoonlijke groei. De docenten die u hiermee helpen, zijn dé experts in hun vakgebied. Onze docenten zitten vaak in normcommissies (als lid of voorzitter) en hebben meegedacht over de ontwikkeling van de normen. Zij beschikken over de juiste kennis en geven u bruikbare aanknopingspunten voor het werken met normen. Want wie normen juist toepast, levert kwaliteit.

Voordelen van een bedrijfstraining

  • Hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker de tarieven
  • De specifieke leerwensen binnen uw organisatie worden behandeld
  • Praktijkvoorbeelden worden afgestemd op uw situatie.

"Regels worden regelmatig aangepast, uitgediept en opgesplitst – daarom is bijscholen en opfrissen zo belangrijk. Dankzij de training ‘Ontwerp van industriële schakel- en besturingspanelen’ kunnen we onze klanten eenduidig antwoorden en problemen snel signaleren. Wij zijn hun vraagbaak.

Stefan de Jong, salesmanager bij eReM

Altijd op de hoogte van uw vakgebied met één van onze e-nieuwsbrieven. U ontvangt deze digitaal.
Meer info