Zorg & Welzijn

Binnen zorg & welzijn zijn medewerkers vanuit verschillende disciplines actief die allen met normen te maken kunnen krijgen. In onze trainingen leert u hoe u de normen toepast in de praktijk.

Agenda zorg en welzijn trainingen

NEN Zorg & Welzijn

Binnen zorg & welzijn zijn medewerkers vanuit verschillende disciplines actief. Of u nu kwaliteitsmanager, facilitair manager, fabrikant, gebouwbeheerder, auditor, installatieverant-woordelijke of zorgverlener bent, wij hebben een passende training voor u.

Docenten

De trainingen van NEN worden verzorgd door uitstekende docenten. Het zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Vrijwel al onze docenten schrijven vaak mee aan de norm. Ze kennen de inhoud dus als geen ander! Maar nog belangrijker, zij weten ook als beste hoe de norm moet worden geïnterpreteerd.

Wij helpen u graag
Wilt u weten welke training het beste bij u past? Bel ons gerust of stuur een e-mail naar training@nen.nl.

Complete leergangen - van theorie tot praktijk

NEN heeft verschillende leergangen ontwikkeld op het gebied van Zorg & Welzijn. De leergangen bieden een verdieping op specifieke vakterreinen. Via opeenvolgende modules wordt u in theorie en praktijk opgeleid te werken met en aan de hand van specifieke normen. Bovendien kunt u hierbij gebruikmaken van aantrekkelijke combinatiekortingen. Als u zich gelijktijdig opgeeft voor meerdere modules, kan uw korting behoorlijk oplopen!

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfstrainingen

  • Bepaal zelf dag en locatie
  • Afgestemd op uw organisatie
  • Financieel voordelig vanaf 4 deelnemers

Meer informatie over bedrijfstrainingenAltijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze Zorg & Welzijn trainingen? Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden