Leergang HKZ, NEN-EN 15224 en/of ISO 9001: Kwaliteitsmanagement in de zorg

Stakeholders bij uw zorginstelling, zoals bijvoorbeeld verzekeraars en/of overheden eisen een KMS. U heeft daarbij tegenwoordig een brede keus aan instrumenten om tegemoet te komen aan deze eis. Maar welk managementsysteem is relevant voor u en welke sluit voor u aan bij interne en externe ontwikkelingen? NEN heeft een leergang ontwikkeld waarbij zowel de methodiek als de toepassing in de praktijk aan bod komen.

Voor wie
Deze leergang is bestemd voor diegene die werkzaam is bij een zorgorganisatie en de verantwoordelijkheid draagt voor het kwaliteitsmanagementsysteem.

Stap voor stap zorgen voor de juiste implementatie

In de zorg is er een brede keuze aan keurmerken van checklists tot volwaardige managementsystemen. NEN-HKZ draagt hier aan bij via drie normen, die allen vallen onder een stelsel van geaccrediteerde certificatie.

HKZ: een sectorspecifieke vertaling van ISO 9001 voor de zorg.
NEN-EN 15224: Europese norm voor kwaliteit van zorg.
ISO 9001: de generieke norm voor kwaliteitsmanagement. Deze norm is ook goed toe te passen binnen zorg.

NEN helpt u graag inzicht te krijgen welk managementsysteem het beste bij uw organisatie past en bij het implementeren van de norm. Hierbij komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van HKZ, NEN-EN 15224 en/of ISO 9001 naar uw organisatie.

Combinatiekorting

Als u zich aanmeldt voor deze leergang kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst 20% korting! U betaalt € 2.000,- in plaats van € 2.550,-.

Nu inschrijven