Leergang NEN 7510: Informatiebeveiliging in de zorg

Informatie in de zorg is vaak vertrouwelijk van aard. Als zorgorganisatie moet u maatregelen treffen om patiëntgegevens veilig op te slaan of uit te wisselen. De norm NEN 7510 stelt hier kaders voor. NEN heeft een leergang ontwikkeld waarbij zowel de methodiek als de toepassing in de praktijk aan bod komen .

Voor wie
Deze leergang is onder andere bestemd voor iedereen die verantwoordelijk is voor, of betrokken bij de beveiliging van bedrijfsinformatie in de zorg.

Daarnaast is de leergang geschikt voor informatiebeveiligingsmanagers, -coördinatoren, auditprogramma-managers en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits op een ISMS.

Uw recept voor de juiste informatiebeveiliging

U overweegt serieus, of heeft al besloten, om NEN 7510 in te voeren. Een belangrijke stap, waarbij u zult ervaren dat NEN 7510 uw organisatie meer toegevoegde waarde kan bieden dan alleen op het gebied van informatiebeveiliging. NEN 7510 is een belangrijk instrument om invulling te geven aan wet- en regelgeving als WGBO en AVG.

Bij het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging volgens NEN 7510 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van NEN 7510 naar uw organisatie.

Combinatiekorting

Als u zich aanmeldt voor deze leergang kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst 20% korting! U betaalt € 1.700,- in plaats van € 2.145,-.

Nu inschrijven