Leergang NEN-EN-ISO 13485: Kwaliteitsmanagement medische hulpmiddelen

Bent u werkzaam bij een fabrikant van medische hulpmiddelen en verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem? Dan is het essentieel dat u op de hoogte bent van alle facetten. NEN heeft een leergang ontwikkeld waarbij u optimaal wordt bediend.

Voor wie
Deze leergang is bestemd voor diegene die werkzaam is bij een fabrikant van medische hulpmiddelen en de verantwoordelijkheid draagt voor het kwaliteitsmanagementsysteem.

Stap voor stap zorgen voor de juiste implementatie

NEN-EN-ISO 13485:2016 specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat kan worden gebruikt door een organisatie die betrokken is bij één of meer stappen van de levenscyclus van een medisch hulpmiddel.

Bij het implementeren van een managementsysteem komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm, het in praktijk brengen, tot het auditen van uw managementsysteem. Deze leergang helpt u keuzes te maken bij het vertalen van NEN-EN-ISO 13485 naar uw organisatie.

Combinatiekorting

Als u zich aanmeldt voor deze leergang kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst 20% korting! U betaalt € 1.700,- in plaats van € 2.145,-.

Nu inschrijven