NEN 7510 trainingen

Dé norm voor Informatiebeveiliging in de zorg

Informatie in de zorg is vaak vertrouwelijk van aard. Als zorgorganisatie moet u maatregelen treffen om patiëntgegevens veilig op te slaan of uit te wisselen. De norm NEN 7510 stelt hier kaders voor en is een belangrijk instrument om invulling te geven aan wet- en regelgeving als WGBO en AVG.

Klassikale trainingen NEN 7510

●  NEN 7510: Informatiebeveiliging in de zorg - de norm verklaard
U leert wat de eisen uit NEN 7510 betekenen. U leert gemakkelijker de juiste keuze te maken bij het vertalen van de norm naar uw organisatie. Hierdoor kunt u aantonen dat uw informatiebeveiligingsmanagementsysteem aan de eisen voldoet.
Meer informatie >>

●  NEN 7510: informatiebeveiliging in de zorg in de praktijk
In deze training leert u een eenvoudig te onderhouden managementsysteem volgens NEN 7510 op te zetten en in te voeren.
Meer informatie >>

●  ISO 27001/NEN 7510 - auditen van informatiebeveiliging
In deze training leert u invulling te geven aan de eisen op het gebied van interne audits die gesteld worden vanuit ISO/IEC 27001 of NEN 7510.
Meer informatie >>Volg de complete leergang met aantrekkelijke combinatiekorting

Bent u verantwoordelijk voor, of betrokken bij de beveiliging van bedrijfsinformatie in de zorg en wilt u graag meerdere trainingen volgen? NEN heeft een leergang ontwikkeld bestaande uit 3 modules. Hierbij komen de verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Als u zich aanmeldt voor de complete leergang kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting.

Meer over de leergang

Bedrijfstrainingen NEN 7510

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven over onze Zorg & Welzijn trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief