NEN-EN-ISO 13485 trainingen

Dé norm voor Kwaliteitsmanagement voor medische hulpmiddelen

NEN-EN-ISO 13485:2016 specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat kan worden gebruikt door een organisatie die betrokken is bij een of meer stappen van de levenscyclus van een medisch hulpmiddel. Hierbij valt o.a. te denken aan: ontwerp en ontwikkeling, productie, opslag en distributie, installatie, service, definitieve buitengebruikstelling en verwijdering van medische hulpmiddelen, maar ook aan het ontwerp en de ontwikkeling, of levering van daarmee samenhangende activiteiten (bijv. technische ondersteuning). De norm kan ook gebruikt worden door leveranciers of andere externe partijen die aan dergelijke organisaties producten aanbieden, zoals grondstoffen, componenten, samengestelde onderdelen, medische hulpmiddelen, sterilisatiediensten, kalibratiediensten, distributiediensten, onderhoudsdiensten.

NEN biedt verschillende trainingen die u helpen bij het toepassen van deze norm.

Klassikale trainingen
NEN-EN-ISO 13485

●  NEN-EN-ISO 13485:2016 - de norm verklaard
U leert wat ISO 13485:2016 inhoudt, wat de eisen zijn en hoe u deze vertaalt naar uw organisatie.
Meer informatie >>

●  NEN-EN-ISO 13485:2016: in de praktijk
U leert alles wat u moet weten om een efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 13485:2016 op te zetten en in te voeren.
Meer informatie >>

●  ISO 13485: Auditen van kwaliteitsmanagement voor medische hulpmiddelen
Met deze training kunt u invulling geven aan de eisen op het gebied van interne audit die gesteld worden vanuit ISO 13485.
Meer informatie >>Volg de complete leergang met aantrekkelijke combinatiekorting

Bent u werkzaam bij een fabrikant van medische hulpmiddelen en verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem en wilt u graag meerdere trainingen volgen? NEN heeft een leergang ontwikkeld bestaande uit 3 modules. Hierbij komen de verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Als u zich aanmeldt voor de complete leergang kunt u bovendien profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting.

Meer over de leergang

Bedrijfstrainingen
NEN-EN-ISO 13485

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven over onze Zorg & Welzijn trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief