Overzicht NEN 7510 trainingen

Informatie in de zorg is vaak vertrouwelijk van aard. Als zorgorganisatie moet u maatregelen treffen om patiëntgegevens veilig op te slaan of uit te wisselen. De norm NEN 7510 stelt hier kaders voor. NEN biedt diverse trainingen aan op het gebied van deze norm.

Uw recept voor de juiste informatiebeveiliging

U overweegt serieus, of heeft al besloten, om NEN 7510 in te voeren. Een belangrijke stap, waarbij u zult ervaren dat NEN 7510 uw organisatie meer toegevoegde waarde kan bieden dan alleen op het gebied van informatiebeveiliging. NEN 7510 is een belangrijk instrument om invulling te geven aan wet- en regelgeving als WGBO en AVG.

Bij het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging volgens NEN 7510 komen verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Op deze pagina vindt u het complete trainingsaanbod op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg.

Klassikale trainingen NEN 7510

●  NEN 7510: Informatiebeveiliging in de zorg - de norm verklaard
Na afloop van deze training begrijpt u precies wat de eisen uit EN 7510 betekenen. U kunt gemakkelijker de juiste keuze maken bij het vertalen van de norm naar uw organisatie. Hierdoor kunt u aantonen dat uw informatiebeveiligingsmanagementsysteem aan de eisen voldoet.
Meer informatie >>

●  NEN 7510: informatiebeveiliging in de zorg in de praktijk
Na afloop van deze training bent u in staat een eenvoudig te ondehouden managementsysteem volgens NEN 7510 op te zetten en in te voeren.
Meer informatie >>

●  ISO 27001/NEN 7510 - auditen van informatiebeveiliging
In deze training leert u invulling te gevenaan de eisen op het gebied van interne audits die gesteld worden vanuit ISO/IEC 27001 of NEN 7510.
Meer informatie >>Volg de complete leergang met aantrekkelijke combinatiekorting

Draagt u de verantwoordelijkheid voor de informatiebeveiliging in uw zorgorganisatie en wilt u graag meerdere trainingen volgen? NEN heeft een leergang ontwikkeld bestaande uit 3 modules. Hierbij komen de verschillende stappen aan bod; van kennis van de norm tot het auditen van uw managementsysteem. Als u zich aanmeldt voor de complete leergang kunt u bovendien profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting.

De leergang bestaat uit de volgende modules:

Module 1 NEN 7510: Informatiebeveiliging in de zorg - de norm verklaard
Module 2 NEN 7510: informatiebeveiliging in de zorg in de praktijk
Module 3 ISO 27001/NEN 7510 - auditen van informatiebeveiliging

Combinatiekorting
Als u zich aanmeldt voor deze leergang kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. U ontvangt maar liefst 20% korting! U betaalt € 1.700,- in plaats van € 2.145,-.

Inschrijven voor de leergang

Bedrijfstrainingen NEN 7510

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega's met dezelfde opleidingsbehoefte? Of wilt u groepsgewijs kennis delen, laten aanvullen of opfrissen door een praktijkgerichte docent die naar u toe komt? Al onze klassikale trainingen zijn als standaard of maatwerk bedrijfstraining in te zetten.

Meer over bedrijfstrainingen
Altijd op de hoogte blijven over onze Zorg & Welzijn trainingen? Meld u dan nu aan voor onze e-mailnieuwsbrief.

Meer info