Vraag het NEN

Heeft u een vraag over
NEN Connect, wilt u een demonstratie door een van onze accountmanagers? Laat het ons weten!
Via contactformulier of per

klantenservice@nen.nl

(015) 2 690 391

ma-vr van 8.30-17.00 u

NEN Connect

Al uw normen online

  • 24/7 online beschikbaar
  • Overal bereikbaar
  • Altijd actueel
  • flexibel abonnement

Voorbeeldtekst om uw gebruikers uit te nodigen voor NEN Connect

De onderstaande tekst is een suggestie die u kunt gebruiken om uw collega’s en bedrijf te informeren over het gebruik van NEN Connect. U kunt de tekst naar eigen inzicht aanpassen.


Onderwerpregel voor e-mails:
Onze normen van [Vul Bedrijfsnaam in] zijn beschikbaar in NEN Connect.

Hoofdtekst:
Beste collega’s,

[Vul Bedrijfsnaam in] heeft een bedrijfsaccount voor NEN Connect, een online platform van NEN voor het gebruiken en beheren van normen. Hiermee heeft iedereen binnen onze organisatie met zijn of haar e-mailadres altijd toegang tot de meest actuele normen.

Om gebruik te kunnen maken van NEN Connect dient u zichzelf eerst gratis te registreren met uw werk e-mailadres: https://connect.nen.nl/Register/Apply. Tijdens uw registratie wordt u automatisch gekoppeld aan het bedrijfsaccount genaamd van: [Vul naam bedrijfsaccount in].

Nadat uw registratie is afgerond, beschikt u met NEN Connect 24/7 op elke locatie met internetverbinding over de meest actuele normen.

U kunt met uw persoonlijke profiel normen tot favorieten aanduiden, aangeven welke normen niet verwijderd moeten worden en zoekfilters instellen. Ook kunnen specifieke gebruikers de rol van Expert krijgen en zogenaamde subcollecties aanmaken en beheren voor bijvoorbeeld speciale projecten. Meer informatie hierover en het algemeen gebruik van NEN Connect vindt u in het NEN Connect Kenniscentrum:
https://www.nen.nl/Welkom-bij-NEN-Connect-Kenniscentrum/Gebruikersrol.htm

Binnen ons bedrijf is dit het aanspreekpunt voor NEN Connect:
[Vul contactgevens in]

Eerder door u bekeken