Vraag het NEN

Heeft u een vraag over
NEN Connect, wilt u een demonstratie door een van onze accountmanagers? Laat het ons weten!
Via contactformulier of per

klantenservice@nen.nl

(015) 2 690 391

ma-vr van 8.30-17.00 u

NEN Connect

Al uw normen online

  • 24/7 online beschikbaar
  • Overal bereikbaar
  • Altijd actueel
  • flexibel abonnement

Wat gebeurt er als ik bevestig?

Als u eenmaal uw domeinnaam(namen) bevestigd heeft, krijgt u de mogelijkheid om zelf gebruikers toe te voegen via "Mijn bedrijf > Gebruikers". Daarnaast worden de volgende instellingen toegepast op uw bedrijfsaccount. U kunt deze naderhand altijd nog aanpassen.

1. Uw bedrijfaccount accepteert gebruikers met de juiste domeinnaam

Dit houdt in dat iedereen die zich registreert met een e-mailadres met de juiste domeinnaam automatisch gekoppeld wordt aan het bedrijfsaccount. Dit geldt ook voor mensen die zich al eerder geregistreerd hadden. Zij zullen bij hun volgende log in herkend en gekoppeld worden aan het bedrijfsaccount.

Deze instelling vindt u terug in NEN Connect onder "Mijn bedrijf > Algemeen".
Onderaan de pagina vindt u een vinkje "Vrije registratie toegestaan". Als dit vinkje aan staat wordt iedereen met de juiste domeinnaam automatisch gekoppeld aan uw bedrijfsaccount.

vrije registratie toegestaan

2. Uw gebruikers hebben toegang tot alle collecties

Dit houdt in dat elke licentie (met uitzondering van die uit het Plusassortiment) de instelling "Licentie is bedrijfsbreed" toegekend zal krijgen. Hierdoor krijgt iedereen die aan het bedrijfsaccount gekoppeld is automatisch toegang tot de inhoud.

Deze instelling vindt u terug in NEN Connect onder "Mijn bedrijf > Licenties > (klik op de naam voor de) Licentiedetails".
Rechts van de pagina ziet u gelijk de instellingen voor de toegang.

1. Als het vinkje aan staat voor "Licentie is bedrijfsbreed" krijgt iedereen automatisch toegang tot de licentie.
2. Als het vinkje aan staat voor "Licentie wordt getoond aan gebruikers" moet iedere gebruiker apart toegang aanvragen. Een beheerder moet deze goed- of afkeuren.
3. Als beide vinkjes aanstaan zal elke gebruiker automatisch toegang krijgen tot de licentie. Mocht iemand geen toegang (meer) hebben om een bepaalde reden, dan kan deze toegang aanvragen.
4. Als beide vinkjes uitstaan kan alleen de beheerder via de licentiedetails (helemaal onderaan de pagina) bepalen wie er toegang krijgt. De gebruikers zien anders niks van de licentie.

Eerder door u bekeken