Vraag het NEN

Heeft u een vraag over
NEN Connect, wilt u een demonstratie door een van onze accountmanagers? Laat het ons weten!
Via contactformulier of per

klantenservice@nen.nl

(015) 2 690 391

ma-vr van 8.30-17.00 u

NEN Connect

Al uw normen online

  • 24/7 online beschikbaar
  • Overal bereikbaar
  • Altijd actueel
  • flexibel abonnement

Uw gebruikers registreren zichzelf en moeten toegang aanvragen

De onderstaande tekst is een suggestie die u kunt gebruiken om uw collega’s en bedrijf te informeren over het nieuwe gebruik van NEN Connect. Uiteraard kunt u de tekst naar eigen inzicht aanpassen.

Download hier de poster:
Hoge resolutie, PDF
Lage resolutie, PDF

---------------------------------------------------------------
Onderwerpregel voor e-mails:
Vanaf nu persoonlijk registreren in NEN Connect voor [Vul Bedrijfsnaam in].

Hoofdtekst:
Beste collega,

Zoals u weet heeft [Vul Bedrijfsnaam in] een bedrijfsaccount voor NEN Connect, het online platform van NEN voor het gebruiken van normen. Waar wij voorheen gebruik maakten van een algemene log in zijn wij overgestapt op individuele registraties. Dit houdt in dat iedereen een eigen gebruikersaccount heeft voor NEN Connect.

Niet alleen heeft u hiermee altijd toegang, via elke computer met internettoegang, maar u heeft ook meer mogelijkheden zoals:
- normen tot persoonlijke favorieten aanduiden
- aangeven welke normen niet verwijderd moeten worden
- zoekfilters instellen
- specifieke gebruikers kunnen de rol van Expert krijgen en zogenaamde subcollecties aanmaken en beheren voor bijvoorbeeld speciale projecten.

Om gebruik te kunnen maken van NEN Connect dient u zichzelf eerst gratis te registreren: https://connect.nen.nl/Register/Apply.

Tijdens uw registratie wordt u automatisch gekoppeld aan het bedrijfsaccount genaamd van: [Vul naam bedrijfsaccount in].

Nadat uw registratie is afgerond, beschikt u met NEN Connect 24/7 op elke locatie met internetverbinding over de meest actuele normen. Voor ons bedrijf is het zo geregeld dat u per licentie toegang kunt aanvragen.

Via “Mijn profiel > Licenties aanvragen” kunt u zien voor welke licenties u toegang kunt aanvragen. “Mijn profiel” wordt getoond wanneer u met de muis over uw eigen naam gaat, bovenaan in NEN Connect.

Meer informatie hierover en het gebruik van NEN Connect vindt u in het NEN Connect Kenniscentrum: https://www.nen.nl/Welkom-bij-NEN-Connect-Kenniscentrum/Gebruikersrol.htm

Binnen ons bedrijf is het aanspreekpunt voor NEN Connect:
[vul contactpersoon in]Eerder door u bekeken