Nieuwe release NEN Connect - December

01-12-2015 Vanaf vandaag zijn een aantal NEN-normen voor iedereen vrij beschikbaar via NEN Connect. Dit wil zeggen dat deze normen, online, op webpagina's (in HTML) zijn te raadplegen. Zijn er gevolgen nu er vrij beschikbare normen voor uw collectie(s)?

Vanaf vandaag zijn een aantal NEN-normen voor iedereen vrij beschikbaar via NEN Connect. Dit wil zeggen dat deze normen, online, op webpagina's (in HTML) zijn te raadplegen. Deze NEN-normen zijn vrij beschikbaar gesteld door een aantal ministeries. Lees meer

Met uw bestaande NEN Connect account kunt u direct de vrij beschikbare documenten inzien. Heeft u een of meerdere van de vrij beschikbare NEN-normen in uw maatwerkcollectie (in pdf-versie), dan kunt u deze daar eenvoudig zelf uit halen. Het verwijderen gaat niet van uw jaarlijkse
10% verwijderingspercentage af. Bekijk de handleiding (pdf)

Let op: U kunt dan niet meer de pdf-versie raadplegen. U wordt alleen op de hoogte gehouden over de wijzigingen in uw eigen collectie(s), als u zich daarop heeft geabonnneerd. Als een vrij beschikbare NEN-norm vervangen wordt door een niet-Nederlandse norm zoals ISO wordt deze niet vrij beschikbaar, dit geldt ook voor normontwerp.

Heeft u nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met NEN Klantenservice, telefoon (015) 2 690 391 (ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur) of e-mail: klantenservice@nen.nl.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met NEN Klantenservice,
tel. (015) 2 690 391 of e-mail klantenservice@nen.

Naar NEN Connect

Eerder door u bekeken

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u ook het maximale halen uit uw NEN Connect account? Of wilt u aan de slag met NEN Connect? Bezoek dan onze workshop voor tips & trucs.

Meer informatie

NEN Connect

Al uw normen online

  • Overal bereikbaar
  • Overal bereikbaar
  • Altijd actueel
  • Flexibel abonnement