NEN Connect release notes - december 2014

Nieuwe release & Redline module NEN Connect
16 december 2014 is er een nieuwe release live gegaan van NEN Connect. Naast een aantal bugs zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd.
Lees meer ....

Nieuw: Redline module - Snel en eenvoudig twee normversies vergelijken
Een belangrijke wens van normgebruikers is om snel en eenvoudig wijzigingen ten opzichte van een voorgaande normversie te zien. NEN Connect biedt nu deze mogelijkheid. Met de nieuwe redline module krijgt u meteen inzicht in de wijzigingen in een norm.

Proefperiode: Gratis toegang tot redline module tot en met mei 2015
U en uw gebruikers krijgen tijdelijk gratis toegang tot de redline module. Dit houdt in dat als er een redline versie van een norm uit uw collectie beschikbaar is, u automatisch toegang krijgt tot deze versie via de redline module. Bekijk de demonstratie video (YouTube).

Beschikbare redline versies
Het aantal normen in redline is nog beperkt, maar wordt steeds verder uitgebreid. Bekijk welke normen als redline beschikbaar zijn. Via de attenderingsmail wordt u op de hoogte gehouden over normen als redline versie beschikbaar komen.

Heeft u tips en suggesties?
Gebruik hiervoor de feedback mogelijkheid in de redline module.

Uiteraard verandert er verder niets aan uw collectie en licentie.

Mocht u nog vragen hebben over de redline module in NEN Connect, neem dan contact op met NEN Klantenservice, tel. (015) 2 690 391 of e-mail klantenservice@nen.nl. Na de proefperiode doen wij u graag een passend aanbod, zodat u gebruik kunt blijven maken van de redline module.

Eerder door u bekeken