NEN Connect release notes - februari 2018

Om het beheren en werken met NEN Connect makkelijker en eenvoudiger te maken, zijn er deze maand enkele verbeteringen doorgevoerd in NEN Connect

Wij horen graag van u hoe u deze verbeteringen ervaart. Laat het ons weten via e-mail of via de feedback-tool op NEN Connect (rechts onderin).

Ga naar NEN Connect

Real time update

In plaats van de wekelijkse update wordt NEN Connect nu om de twee uur bijgewerkt met de laatste wijzigingen.

Rapportages

Voor het verkrijgen van een goed inzicht in het gebruik van NEN Connect binnen uw organisatie, kunt u nu:

• In één oogopslag zien welke rapportages beschikbaar zijn
• Zelf de gewenste start- en einddatum van de rapportage bepalenZelf gewenste start- en einddatum rapportage bepalen
U kunt nu zelf bepalen vanaf welke periode u een overzicht wilt inzien, zodat u meteen de juiste gegevens ontvangt.

Recent gewijzigd

In NEN Connect is het nu ook mogelijk om de recente wijzigingen per kwartaal te bekijken op het ‘Recent gewijzigd’ tabblad. U kunt dit ook als rapport ontvangen. Daarnaast kunnen gebruikers de kolommen bij Recent gewijzigd zelf indelen.

Documenten verwijderen uit een collectie
Zowel bedrijfsbeheerders als gebruikers kunnen nu aangeven dat een document niet verwijderd mag worden uit een collectie. Dit kan door op de optie ‘Meer’ te klikken. Hiermee kunt u aangeven dat het document niet verwijderd mag worden uit een collectie.

Wanneer een bedrijfsbeheerder het document verwijderd, dan ontvangt hij hiervan een notificatie.Een zoekresultaat direct je favoriet maken
Elk document in een zoekresultaat kunt u toevoegen of verwijderen als een persoonlijke favoriet. Als u met uw muis over een resultaat gaat, verschijnt het icoon voor favorieten waarmee u dit kunt instellen.

Subcollecties

  • Als een eigenaar van een Subcollectie wordt verwijderd uit een licentie, dan wordt de bedrijfsbeheerder eigenaar van die Subcollectie. Klik op “Collectie bewerken” en dan “Bewerken” om een andere eigenaar toe te kennen.
  • Op het tabblad ‘Collecties’ wordt in het Subcollecties overzicht ook de gekoppelde licentie getoond.

Overige verbeteringen

  • Bij het aanvragen van een norm wordt er een pop-up scherm geopend met een formulier. De volgorde waarin de collecties getoond worden komt overeen met de volgorde zoals getoond op het Collecties tabblad. Dezelfde volgorde wordt ook toegepast op de zoekfilters.
  • Bij ‘Exact zoeken’ kunnen ook wildcards (bijv. *) gebruikt worden.
  • In de HTML weergave is voortaan de status van de norm te zien.
  • Bij het klikken op het PDF of HTML-icoon van een norm die niet in een collectie zit, wordt nu gelijk een pop-up weergeven om de norm toe te voegen, aan te vragen of te kopen.

Vragen of een demonstratie?

Een demonstratie van de nieuwe functionaliteiten wordt op 19 april 2018 gegeven in de workshop 'NEN Connect, uw normen online'. Bent u verhinderd en heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager of met onze klantenservice.

Ga naar NEN Connect

Eerder door u bekeken