NEN Connect release notes - maart 2016

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd in NEN Connect.

Webversie's (in HTML) verbeterd
Eind vorig jaar hebben we de webversie’s van normen (in HTML) geïntroduceerd. Deze worden in eerste instantie aangeboden bij de vrij beschikbare normen. Om deze gebruiksvriendelijker te maken scrolt nu de inhoudsopgave mee met de positie in de normtekst, daarnaast klapt een paragraaf dicht als u naar een andere paragraaf gaat.

Rapportage verbeterd en uitgebreid
Als beheerder van NEN Connect kunt verschillende rapportages bekijken over uw collectie. Bij de rapportage 'Downloads per norm' kunt u nu zien uit welke collectie de gedownloade normen komen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om te zien wanneer een norm uit uw collectie voor het laatst is gedownload

Extra beheerder aanmaken
Als beheerder van NEN Connect kunt u al gebruikers aanmaken. Nu is het ook mogelijk om zelf een extra beheerder aan te maken. Handig als u bijvoorbeeld met vakantie bent.

Vrij beschikbare normen
Er zijn in NEN Connect een aantal normen vrij beschikbare. Hierover hebben wij u eerder geïnformeerd, lees meer. Via home kunt u nu direct naar de vrij beschikbare normen. Het kan zijn dat de webversie (HTML) nog niet beschikbaar is van een nieuw vrij beschikbare normen, voortaan wordt dit aangegeven bij de normdetail informatie.

Nog wat kleine aanpassingen

  • De knop ‘Koop Licentie is vervangen door ’Vraag offerte aan’
  • Als u een vrij beschikbare norm aan uw collectie als pdf toegevoegd krijgt u een melding dat dit een credit kost.
  • Geregistreerde gebruikers die in het afgelopen jaar een aanvraag hebben gedaan om een norm toe te voegen aan de collectie krijgen melding als deze alsnog is toegevoegd.
  • Ontvangt u de attenderingsmail Dan kunt u via deze mail u direct uitschrijven voor deze mail.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met NEN Klantenservice,
tel. (015) 2 690 391 of e-mail klantenservice@nen.

Naar NEN Connect

Eerder door u bekeken