Werken bij NEN

Wie werkt bij NEN, werkt mee aan afspraken om de wereld efficiënter en veiliger te maken. Werken bij NEN betekent direct betrokken zijn bij internationale marktontwikkelingen.

Als je bij NEN werkt, dan sta je met beide benen in de realiteit. Je bent bezig met actuele onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft: van normen voor digitale televisie en e-learning tot babyvoeding of cyber security. Je werkt hierbij samen met Nederlandse, Europese en internationale partijen.

Volop kansen

Als NEN-consultant, of liever gezegd, projectmanager ben je de spin in het web: je helpt organisaties bij het opstellen van Nederlandse of internationale normen en richtlijnen, voor producten, processen en diensten. Maar NEN kent veel meer functies. Heb je een HBO- of WO-diploma? Ben je pas afgestudeerd of heb je al een aantal jaren ervaring? Bij ons kun je alle kanten op. Voor alle functies geldt: Kun je goed met mensen omgaan, ben je resultaat- en klantgericht en denk je in mogelijkheden? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière.

Loopbaanontwikkeling

Nieuwe medewerkers volgen een uitgebreid introductieprogramma, waarbij ze kennis maken met alle aspecten van het werken bij NEN. Via onder andere een persoonlijk ontwikkelingsplan stippel je elk jaar met je leidinggevende uit wat jouw doelen zijn. Niet alleen met het oog op je werk, maar bijvoorbeeld ook met het oog op opleiding en verdere ontwikkeling binnen je functie. NEN biedt volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Interesse?

Wij bieden een prettige, informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen initiatief.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij NEN? Kijk dan bij onze vacatures. Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar sollicitatie@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Werken bij NEN

  • Prettige, informele werksfeer
  • Betrokken bij internationale ontwikkelingen
  • Ruimte voor eigen initiatief

Solliciteren?

Neem contact op met onze afdeling P&O.

sollicitatie@nen.nl