Vacatures

Online Marketeer

Ben jij de young professional die onze online oplossingen een boost te geven en verbeter jij de customer journey van onze klanten? Kom dan werken voor een actieve organisatie met een maatschappelijk belang! NEN biedt je volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...

Consultants Normalisatie
(ten minste 32 uur per week)

Wil jij binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij? Vind jij het leuk om te netwerken om te weten te komen waar een klant behoefte aan heeft? En weet je deze commerciële kansen te benutten?
Vind je het een uitdaging om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen en speel je graag de rol van procesbegeleider? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...

Consultant Normalisatie (Elektro)Techniek (ten minste 32 uur per week)

Wij zijn op zoek naar professionals die binnen Nederland, Europa en wereldwijd impact willen hebben als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid in de maatschappij. Ben jij een netwerker die erachter weet te komen waar klanten behoefte aan hebben? En lukt het jou om als procesbegeleider partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen? Dan biedt NEN volop kansen voor je carrière en ontwikkeling!

Lees meer en solliciteer...
Eerder door u bekeken

NEN

is hét toonaangevende kenniscentrum in de internationale wereld van normen, richtlijnen en afspraken.

Lees meer over NEN