Carrièremogelijkheden

Bij NEN krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, te verbreden en door te groeien.

Regie in eigen handen

Als relatief grote MKB’er hebben wij een beperkt aantal functies en geen vastomlijnde loopbaanpaden, maar er is veel ruimte om te sparren over je loopbaan en ontwikkeling. NEN-medewerkers hebben de regie over hun loopbaan in eigen handen, dus het initiatief ligt bij jou.

NEN is voor mij de ideale plaats om mezelf te kunnen ontwikkelen in een dynamische omgeving. Als Inside Sales Accountmanager kan ik vele competenties ontwikkelen, wat ik als een belangrijk aspect beschouw om mijn ontwikkeldoelen na te streven.

Esmee Hommes, Accountmanager sinds 2015

Projecten in andere branches

Wanneer je bijvoorbeeld als consultant bij NEN komt te werken, start je in een voor jou bekende marktsector. Afhankelijk van de affiniteit die je hebt, kun je ook projecten doen in andere branches. De meeste consultants werken in twee of meer verschillende sectoren en ook aan multidisciplinaire onderwerpen.

'Zeven verschillende functies'

Ik ben gestart als secretaresse op de afdeling Werktuigbouw. De eerste jaren werden documenten nog getypt op elektrische schrijfmachines. Foutjes werden weggelakt. In al die jaren die ik nu bij NEN werk, heb ik zeven verschillende functies op vijf verschillende afdelingen gehad, zeven directeuren meegemaakt en een aantal reorganisaties. Ik ben nu werkzaam als Adviseur Communicatie op de afdeling Communicatie & Marketing. Door de vele opleidingsmogelijkheden heb ik tot deze functie kunnen doorgroeien.
Anja Koopman, Adviseur Communicatie

Lees het verhaal van Anja

'Een hele interessante baan'

In eerste instantie deed ik alleen secretariële werkzaamheden. Later ben ik assistent consultant geworden; ik begeleidde onder andere technische werkgroepen. Naast mijn werkzaamheden als assistent consultant ben ik gaan deelnemen aan het kwaliteitsteam van NEN. Een aantal jaren later werd ik directiesecretaresse. Dat heb ik 11 jaar gedaan en voor twee verschillende directeuren. Het was echt een hele interessante baan. Sinds twee jaar werk ik als accountmanager en richt me op trainingen, o.a. incompany/e-learning.
Jolanda Klok, Accountmanager

Lees het verhaal van Jolanda